Fenirani bob je nov način oblikovanja tega kultnega lepotnega videza: Trik za preoblikovanje vaše pričeske brez striženja las

Kako lahko oživite svoj bob, ne da bi se vrnili k frizerju? Odgovor je ta viralni nasvet. Skrivnost zvitega boba? Priskrbite si vročo krtačo!

Fenirani bob je nov način oblikovanja tega kultnega lepotnega videza: Trik za preoblikovanje vaše pričeske brez striženja las - Foto: Profimedia

Nekatere pričeske obžalujemo že od prve sekunde, ko se odločimo za spremembo, in druge preprosto obožujemo, saj našemu obrazu zagotovijo svežino. Pričeska, ki obljublja, da jo bomo vzljubili na prvi pogled, je ravno bob, ki se ponaša z resnično luksuznim videzom. Z njim le redko naredimo napako. Bob v vseh oblikah je zvest zaveznik naših lasnih želja in ostaja odlična frizura za oživitev cideza.

Toda ko navdušenje nad novo pričesko mine, kako oživiti to brezčasno pričesko, ne da bi skrajšali dolžino? Za nekatere je odgovor očiten. Že nekaj časa je v družabnih omrežjih zelo priljubljen "zvit ali fenirani Bob". Na prvi pogled je to preprosto ravna frizura, postrižena nekaj centimetrov od čeljusti. Osnovna kratka pričeska. Toda ob podrobnejšem pregledu njegovo izjemno zaželeno gibanje nikogar ne pustita ravnodušnega. Nova različica boba? Nikakor ne. Gre preprosto za nov način oblikovanja tega kultnega lepotnega videza, ki mu daje nov veter. Trik, ki ga je navdihnilo več trendov iz preteklosti.

Ne spreglejte:

Če želite spremeniti videz, ne da bi izgubili centimetre las, vas bodo profesionalci vedno usmerili v eno smer: oblikovanje pričeske. To velja tudi za zvit bob, ki je močno poudarjen v devetdesetih letih, vendar ga ni treba krajšati. To pomeni, da si ga lahko udobno ustvarite kar v udobju svojega doma.

Kako do popolnosti narediti zvit ali fenirani bob?

Prečka na stran, nadzorovan volumen, zaobljene in navznoter obrnjene konice... "Fenirani bob" je kot nalašč za najnovejše trende v laseh. V tem novem načinu oblikovanja boba najdemo volumen frizure Cindy Crawford iz 90. let, ikonične Farrah Fawcett in celo kanček slavne "Racheline frizure" Jennifer Aniston. 

Trik? Kot vedno je treba najti pravo orodje. V tem primeru to pomeni, da si omislite vročo krtačo, saj boste z njo opravili veliko težkega dela namesto vas. Nimate krtače? Brez skrbi, enak učinek lahko dosežete tudi s sušilnikom za lase in okroglo krtačo. Idealna pričeska za tanke lase, saj so videti veliko debelejši, zahvaljujoč moči, ki jo lahko doda dober sušilec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Earnshaw Hair (@jhair_stylist)

Kar zadeva osnovo, gre za preprosto pričesko ene dolžine, ki pa je pod čeljustjo zavihana, da dobi mehko krivuljo, ki daje nekoliko bolj seksi občutek.

Najboljši del? Lepota preizkušanja nove tehnike oblikovanja je v tem, da se ni treba zavezati novi pričeski ali dolžini las. Namesto tega lahko spremeni celotno razpoloženje vašega videza, dokler je ne izperete in jo uporabite znova. To je ena od teh, ki bi jo z veseljem ponavljali...

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Povečanje telesne teže, motnje spanja in vpliv na duševno stanje so posledice, če zvečer jeste po tej uri: To je optimalen čas za zadnji obrok

Priporočamo tudi:Horoskop: Kakšne prijateljice so ženske, rojene v vodnih znamenjih?

Najbolj brano