Severina je s temi sijočimi hlačami ovrgla vsa klasična pravila oblačenja (in pristajajo ji)

Bi si jih upali obleči?

Severina je s temi sijočimi hlačami ovrgla vsa klasična pravila oblačenja (in pristajajo ji) - Foto: Instagram/Severina

Priljubljena pevka Severina je prava modna kameleonka, kar vedno znova dokazuje s fotografijami, ki jih objavlja na svojem Instagram profilu. Pred dnevi je tako zasijala v eni najlepših oblek Carrie Bradshaw, tokrat pa je postregla z enim izmed najbolj zanimivih stajlingov v zadnjem času.

Za nastop v Koprivnici je namreč oblekla sijoče hlače z barvnim vzorcem, ki so zagotovo eden izmed njenih bolj unikatnih kosov. Združila jih je z navadno belo majico brez rokavov, preko katere je nosila eleganten mrežast top. Tudi tokrat ni šlo brez visokih pet, natančneje zlatih odprtih sandalov, ki jim je pevka zvesta že dlje časa. Lase je imela spete v visok skodran čop, občinstva pa kot običajno ni pustila ravnodušnega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Gre za videz, ki je nasprotje minimilizma, a vsekakor deluje in nas opominja, da si moramo občasno pustiti priložnost poskusiti oblačila, za katera menimo, da niso v našem slogu. Sijoče hlače, kakršne nosi Severina, so lahko namreč izvrstna izbira za posebne priložnosti ali tisti stilski element, ki razgiba naše običajne kose.

Fotografije: IG

Preberite še: Vrača se še en trend z začetka tisočletja: Mini in midi krila letošnjo jesen in zimo nosimo le tako

Priporočamo tudi: Poti do zadovoljujoče spolnosti po menopavzi

Najbolj brano