Trenirke so nove kavbojke: 5 načinov elegantnega nošenja trenirke po vzoru Francozinj

Trenirka in suknjič? Trenirka in pete? Francozinje pravijo "da"!

Trenirke so nove kavbojke: 5 načinov elegantnega nošenja trenirke po vzoru Francozinj - Foto: Profimedia

Ne bomo pretiravali in rekli, da so Francozinje popolnoma zapostavile kavbojke, ker vemo, da bodo ostale njihova večna klasika. Kljub temu ulični slog s pariških ulic, tako kot družbena omrežja vplivnih, govori v prid dejstvu, da se trenirke vračajo na modni prestol.

Morda nas je pandemija preveč razvajala s prostim časom, ki smo ga preživeli doma, zato smo komaj čakali na jesen in priložnost, da se spet oblečemo v najbolj udobne kose. In kar je udobno, ne pomeni nujno, da ni elegantno, zato je čas, da ta trend vnesete tudi v svoj slog. Trenirke vzemite iz omare, pa tudi iz škatle "samo za potovanje" ali "samo za tek" in se igrajte po vzoru Francozinj.

Če igrate na varno, izberite trenerko v kompletu in čez oblecite suknjič, če pa želite eksperimentirati, jih kombinirajte s puloverjem in petami. Tukaj je 5 načinov nošenja trenerk, kot to počnejo Francozinje!

1. Trenirka + suknjič

Je vaše delo bolj kreativne narave in ali greste v pisarno lahko v priložnostnem stajlingu? Oblecite trenirko, uggice, čez oblecite črn suknjič in ne boste želeli, da se delovni dan konča. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAUREN JOHNSON (@discodaydream)

2. Trenirka + pete

Če delate v podjetju, kjer veljajo strožji kodeksi oblačenja, stajling s strenirko "prikrijte" s petami, suknjičem, nakitom in dobro pričesko. Črna trenirka v tej kombinaciji bo videti kot široke črne hlače in bo popolnoma primerna za poslovna srečanja. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABOUT YOU (@aboutyoude)

3. Trenirka + očala

Ko pride vikend, je čas za tista domača oblačila, ki jih imamo najraje. Če želite biti vedno videti elegantno, ne glede na to, ali greste na kavo v najbližjo kavarno, v trgovino ali v mesto, izberite trenirko, ki ni iz bombaža, in jo dopolnite z dobrimi očali. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TyLynn Nguyen (@tylynnnguyen)

4. Trenirka + odrezan pulover 

Kombinacija nezdružljivega se lahko izkaže dobro, ko najmanj pričakujemo. Trenirko nevtralnega odtenka kombinirajte s puloverjem in ​​uživajte doma. In ko greste ven - obujte dober par superg. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adenorah ♏️ (@annelauremais)

5. Volneni kompleti

Volna, pliš, rebraste pletenine - razširitev takšnih elegantnih trenirk ne popušča, še posebej pa so dobra izbira za tiste, ki ne marajo športnega sloga, a si vedno želijo izgledati elegantno. 

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: VIDEO: Kaj ima v torbici "vražja" dama Pika Zrim

Priporočamo tudi: Kako to jesen elegantno kombinirati hlače iz umetnega usnja

Najbolj brano