Niti športne hlače niti bermude: Najbolj trendne kratke hlače poletja bomo letos našli v fantovem predalu s spodnjicami

Sklicujemo se na dokaze, ki jih najdemo v uličnem slogu in v naših najljubših trgovinah.

Niti športne hlače niti bermude: Najbolj trendne kratke hlače poletja bomo letos našli v fantovem predalu s spodnjicami - Foto: Profimedia

Zdi se, da bo poletje 2023 namenjeno izhodom v spodnjem perilu. Ne glede na to, ali ste v svojem - da bi poustvarili ikonični videz brez modrčka, ki ga je na pariškem tednu mode nosila Kendall Jenner z Bottega Veneta ali njena sestra Kylie - ali v fantovem. Ne glede na to, na kateri strani ste, je jasno, da je preporod z leta 2000 pustil ob strani ponižnost minimalizma in v ospredje postavil razkazovanje spodnjega perila.

Čeprav se žensko spodnje perilo na ulici nosi čez nogavice, ima napad na predal s spodnjim perilom vašega fanta (da, tudi vaš oče in brat sta dobra) zelo specifičen ključ: modre črtaste spodnjice, trend, ki je že leta 2021 zajel nevihto, ko je znamka Homme Girls s svojimi modeli postala predmet poželenja vseh modnih deklet.

Videli smo ga na tednu mode v Kopenhagnu, ko je modna navdušenka moške boksarice s temi lastnostmi kombinirala z belo majico, lahkim trenčkotom in minimalističnimi črnimi sandali s trakovi. Lahko pa jih nosite tudi z belimi majicami ali platnenimi srajcami - ali črtastimi srajcami za resnično usklajen videz. Na nogah jih lahko nosimo tudi z najljubšimi sandali ali belimi športnimi copati. Kot lahko vidite, so možnosti neskončne.

Kot da to ne bi bilo dovolj, je bila ta vrsta hlač med najbolje prodajanimi v tej sezoni v trgovini Zara, ki stavi nanje kot na več kot veljavno alternativo sandalom ali kratkim hlačam.

Morda se sliši noro, vendar vam zagotavljamo, da bo to vaš najugodnejši - in najudobnejši - nakup sezone.

Zara, cena: 25, 95 evrov

Zara, cena: 22, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Z limonino dieto v 14 dneh do 9 kg manj: Čisti telo, pospešuje metabolizem in pospešuje hujšanje

Priporočamo tudi: 4 nebesna znamenja, ki se najbolje znajdejo med rjuhami

Prisluhnite novemu ELLE podkastu z Leo Pisani:

Najbolj brano