Kako to jesen in zimo nositi priljubljeno karirasto flanelasto srajco

Kako nositi ta vintidž kos, ki v uličnih stajlingih postane izrazito kul.

Kako to jesen in zimo nositi priljubljeno karirasto flanelasto srajco - Foto: Profimedia

V modi se vse vrača in v duhu vintidž oblačil, modelov in kosov je letos na vrsti flanelasta srajca. Tako ta srajca, ki je v kolektivni domišljiji povezana z gorskim videzom, postane ključni del sezone jesen in zima 2021/2022.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L u n a aurelia V a l a s (@lunavalas)

Ne spreglejte:

Osnovno oblačilo, kot je to bela srajca, čeprav ikonično in simbol zimskih oblačil, je bolj priložnostno kot elegantno. Flanelasta srajca s karirastim vzorcem je v resnici sposobna nove, bolj urbane in sveže reinterpretacije s stilskimi rešitvami, ki ustrezajo tisoč potrebam po videzu, situacijah in priložnostih, hkrati pa sledijo modnim trendom tega trenutka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

Težke in tople srajce iz flanela kot vrhnja oblačila sredi sezone je treba nositi, kot da gre za jakne z majicami in bombažnimi puloverji. In še vedno elegantne z opijetimi krili in klasičnimi hlačami skoraj toliko kot čipkaste bluze. Flanelasto srajco lahko zares nosite na različne načine in z različnimi kosi. Lahko pa se prelevi tudi v srajčno obleko s pasom in visokimi škornji do stegen. Skratka, tisoč in več obrazov flanelske srajce je tudi zahvaljujoč uličnemu slogu, ki nam daje veliko idej, da jo predelamo in dopolnimo. Tukaj je dokaz ...

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zahvaljujoč Chanelu je to najbolj priljubljena pričeska ta hip

Priporočamo tudi: To je enostaven trik, kako balerinke nositi tudi jeseni

Najbolj brano