Če ne veste, kaj obleči, bo ta vsestranski kos rešil vsak vaš stajling

To je obvezen kos vsake garderobe.

Če ne veste, kaj obleči, bo ta vsestranski kos rešil vsak vaš stajling - Foto: Profimedia

Sproščeni videz Kaie Gerber je bil vedno namenjen mešanju klasičnih kosov z nenavadnimi trendi. Njen manekenski slog je vir navdiha mnogim oblikovalcem, pa tudi oboževalcem. V zadnjem času je zamenjala oblačila za prosti čas in se vrnila k klasični garderobi: širok suknjič.

Manekenka je siv karirast suknjič združila s črnimi usnjenimi mokasini Celine. Da je ohranila svoj značilen videz, je poskrbela tako, da se je držala preizkušene formule: preprosta majica, ravne kavbojke v klasični modri barvi in torba Celine, ki jo je Hedi Slimane oblikoval z mislijo na Kaio.

Medtem ko so Kaio že neštetokrat opazili, da športno usklajuje športna oblačila in čevlje Ugg, se nikoli ne oddalji od preverjenega jopiča. Na vseh modnih revijah v Parizu in Milanu lani je manekenka nosila več ponovitev sloga. Ne glede na to, ali je nosila športne copate New Balance ali klasične superge Converse, je videz ohranjala brez težav. Od Celine do Saint Laurenta, vedno je izgledala odlično.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kaj se dogaja z Britney Spears? Dokumentarec razkriva neznane podrobnosti o njenem boju za svobodo

Priporočamo tudi: Vrnil se je še en modni kos, za katerega smo bili prepričani, da bo za vedno ostal v prejšnjem stoletju

Najbolj brano