Manekenke ves čas kršijo to najpomembnejše modno pravilo, želeli jih boste posnemati

11. 2. 2021
Manekenke ves čas kršijo to najpomembnejše modno pravilo, želeli jih boste posnemati (foto: Profimedia)
Profimedia

Poglejte, kako sandale in nogavice v javnosti nosijo tri manekenke.

Med zvezdniškim nizom obutve se kaže močan trend: nogavice s sandali. Kombinacija sama po sebi ni nova - igralci, manekenke in drugi modni moški nosijo nogavice s sandali že od leta 2019 - medtem ko je bilo njihovo seznanjanje predvsem med športnik. Leta po prehodu v splošni priročnik o slogu pa videz spet postaja bolj priljubljen, zahvaljujoč udobni in elegantni modi, ki postaja prava nuja med zdravstveno pandemijo. Nogavice in sandali so zdaj običajna oprema v uličnem slogu, pojavljajo pa se na manekenkah, kot so Kendall Jenner, Hailey Bieber in Kaia Gerber.

Danes se zdi, da manekenke, ki nosijo športni videz, prikličejo spremljajočo uniformo, sestavljeno iz trenirke, pajkic in modne torbice. Seveda vsak model nosi nogavice s sandalinekoliko drugače. Sodeč po njenem izletu z začetka meseca, kombinacija Kendall Jenner vključuje sandale Yeezy z debelimi belimi nogavicami in črnimi pajkicami. Nad pasom si je izbrala jopico Good American in nosila platneno torbico.

Že leta 2020 so bili sandali Kaie Gerber na drugi strani nekoliko manj ambiciozni. 8. decembra je nosila par japonk Havaianas. Medtem so njene nogavice trenutno na prodaj za 6 dolarjev. Skupni stroški za videz nogavic s sandali? 32 dolarjev. Kjer manekenka prihrani na čevljih, to uravnoteži z razburljivo torbico - njena izbira je bila rjava torba Celine.

Kar zadeva torbice, se zdi, da Hailey Bieber spada v Kain tabor. Hailey je pred kratkim kombinirala svojo črno torbico Bottega Veneta z nogavicami in krznenimi sandali. Blagovna znamka njenih sandalov je še vedno skrivnost, vendar imajo videz, podoben UGG modelom. Kar se tiče ostalega videza, je manekenka dodala oranžne pajkice, ki so se ujemale z njenimi nogavicami, in  udoben siv pulover.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vsi si zaslužimo luksuzni dopust, kot sta si ga privoščili Kendall in Kylie Jenner (razkrivamo fotografije z njunega dopusta)

Priporočamo tudi: Ta novi film napoveduje menage a trois s Harryjem Stylesom in Emmo Corrin iz The Crown

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan