Ta novi film napoveduje menage a trois s Harryjem Stylesom in Emmo Corrin iz The Crown

Harry prihaja na filmska platna.

Ta novi film napoveduje menage a trois s Harryjem Stylesom in Emmo Corrin iz The Crown - Foto: Profimedia

Nekaj, o čemer se govori v zadnjih mesecih, je zdaj potrjeno: Harry Styles bo v filmski adaptaciji romana Bethan Roberts My Policeman igral biseksualnega policista. Roman govori o policistu Tomu (igra ga Harry Styles), ki se v petdesetih letih zaljubi v kustosa Patricka, a ker je bila takrat homoseksualnost sankcionirana, se odloči poročiti z Marion.

Zgodba filma se bo začela v devetdesetih letih, ko ostareli Patrick obišče Toma in Marion, kar vodi v raziskovanje nekoč prepovedane zveze. Film bo režiral Michael Grandage, premiera pa bo na Amazon Prime. Kdaj, še vedno ni znano, vendar bi se produkcija morala začeti aprila, ko Harry konča snemanje filma, ki ga je režirala njegova trenutna punca Olivia Wilde, Don’t Worry Darling.

Skupaj s Harryjem bo igrala tudi Emma Corrin, ki je najbolj znana po nedavni vlogi Lady Di v uspešnici The Crown, za katero je prejela že več nominacij. O Harryjevi spolnosti in poigravanju s queer identiteto je bilo že veliko napisanega, zato ga bo zanimivo videti v tej vlogi, ki govori o nekaterih tabujih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vrnil se je največji lepotni trend devetdesetih in mi smo že obsedeni z njim. Se ga spomnite?

Priporočamo tudi: O sebi vse dobro: kako na naše življenje vplivajo pozitivne misli (iskren zapis naše novinarke)

Najbolj brano