Vrnil se je še en modni kos, za katerega smo bili prepričani, da bo za vedno ostal v prejšnjem stoletju

Bili so zaščitni znak Kate Moss, nosila jih je Carrie Bradshaw, danes pa Bella Hadid...

Vrnil se je še en modni kos, za katerega smo bili prepričani, da bo za vedno ostal v prejšnjem stoletju - Foto: Profimedia

Če še vedno hranite nekaj oblačil iz zgodnjih 2000-ih, preverite, ali je med njimi kakšen telovnik, kajti v novem valu modnih vračanj so med njim tudi  telovniki!

Nekoč nepogrešljiv kos Kate Moss, ki ga je nosila povsod - od glasbenih festivalov do prazničnih srečanj, ga je bilo spet mogoče videti na modnih pistah in to lahko pomeni le eno - gre le za vprašanje dni, kdaj se bo pojavil tudi v naših omarah.

Pred kratkim je Chanel predstavil več različic telovnika visoke mode, telovnike pa je bilo že mogoče videti v Guccijevi kolekciji za pomlad in poletje 2021.

Valentino je predstavil tudi nekoliko drugačne telovnike, ki ne poudarjajo pasu, ampak so bolj podobni jopičem brez rokavov.

In glede na to, da je bila dežurna modna manekenka Bella Hadid po Fendijevi modni reviji videna tudi v kariranem telovniku ‘Dandy’, oblečenem na prosojno majico, smo prepričani, da se bomo temu trendu težko uprli.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vsi si zaslužimo luksuzni dopust, kot sta si ga privoščili Kendall in Kylie Jenner (razkrivamo fotografije z njunega dopusta)

Priporočamo tudi: Ta novi film napoveduje menage a trois s Harryjem Stylesom in Emmo Corrin iz The Crown

Najbolj brano