Anne Hathaway nosila popolno cvetlično obleko za ženske nad 35 let

Anne Hathaway se sprehaja po New Yorku v poletnem videzu, primernem za vse starosti (in vse sloge).

Anne Hathaway nosila popolno cvetlično obleko za ženske nad 35 let - Foto: Profimedia

Anne Hathaway nam mora povedati nekaj novega o modi. Videz njenega lika v televizijski seriji WeCrashed, ki jo snema v New Yorku, bo zagotovo še en razlog več za ogled vsake posamezne epizode.

Snemanje poteka v New Yorku, v zakulisju pa smo dobili vpogled v oblačila, ki jih bo Anne nosila kot Rebekah Nebekah.

Odkar se je začela produkcija serije, je Anne Hathaway nosila če več videzov, o enem - stajling s kavbojkami na zvonec in bluzo z balonastimi rokavi iz 70. - smo že pisali, tokrat pa nas je prepričala z ležerno obleko.

Vzorec na obleki je cvetličen in fotogeničen, a ne predvidljiv ne preveč klasičen, zares pisan po motivih in barvah, ki spominjajo na morje. Silhueta je ženstvena in udobna, z ljubkim izrezom in širokim krilom, ki spominja na boho šik. Široki in balonasti rokavi dajejo modelu sodoben pridih.

Klasični usnjeni sandali

Lahko bi rekli, da ni boho šik videza brez ravnih sandalov, tako kot se je Anne Hathaway odločila, da jih bo kombinirala z obleko. Kar zadeva dajanje boemskega pridiha kateremu koli videzu, so tovrstni sandali nezmotljivi, še posebej, če se želite dobro poigrati z razmerji. Podobno kot bele superge, ki so nujne v vsaki garderobi, ne smejo manjkati en ali dva modela boemskih sandalov. Za udoben in eleganten videz poletja.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton čudovita v klasični poletni obleki

Priporočamo tudi: 15 poletnih stajlingov, ki so videti dražji, kot so v resnici

Najbolj brano