Anne Hathaway čudovita v stajlingu s trendnimi kavbojkami, ki ga boste želeli posnemati

Anne Hathaway, elegantna in brezčasna ikona sloga, popolnoma dobro ve, kako prepoznati trende. Med snemanjem njene nove serije nam je v oči padla njena bluza.

Anne Hathaway čudovita v stajlingu s trendnimi kavbojkami, ki ga boste želeli posnemati - Foto: Profimedia

Od leta 2006 in njene ikonične preobrazbe v Hidičevki v Pradi se je Anne Hathaway v naših srcih naselila kot prava modna ikona, pri kateri radi poiščemo navdih za oblačenje. Pravzaprav je trenutno na snemanju svoje nove serije "WeCrashed" v New Yorku videna v pomladnem stajlingu, ki nas spominja na 70. leta.

Oblekla je boemsko bluzo z ovratnikom in širokimi rokavi, ki jo je uskladila s kavbojkami z visokim pasom in širokimi hlačnicami. Kombinacija zares sedemdesetih, okrepljena s prisotnostjo izjemno velikih sončnih očal. Za zaključek v slogu je igralka obula gležnjarje z živalskim vzorcem, ki popolno pristajajo bluzi, in dodala rjavo torbico z dolgim ročem.

Trendna sedemdeseta

Jasno je, da če ste v 70. letih imeli svoja najboljša leta ali ste vedno sanjali o tem desetletju, je poletje 2021 za vas. Najsi bo to v grafikah, krojih oblek ali dodatkih: vse je v hippie stilu sedemdesetih. Od hlač s psihodeličnimi vzorci  in velikih bleščečih očal do sandalov s platformo ...

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najlepši trendi nakita, ki jih to poletje morate poznati

Priporočamo tudi: Te superge so novi najljubši čevlji modnih vplivnic

Najbolj brano