Anne Hathaway nosila čudovite čevlje, ki jih bomo pomladi oboževali

Anne Hathaway so opazili na ulicah Los Angelesa v uniformi vsake sodobne ženske.

Anne Hathaway nosila čudovite čevlje, ki jih bomo pomladi oboževali - Foto: Profimedia

Preprost, a eleganten stajling, ki ni dolgočasen, je vedno prava uganka, ne glede na to, ali ste prepričani v svoje odločitve ali ne. K temu dodajte še vreme, ki nas večkrat lahko preseneti. Toda glede na čudovito sonce, ki nas zadnje dni obseva že čisto pomladno, se že veselimo, ko bomo lahko posnemali stajling Anne Hathaway.

Ameriško igralko so opazili v Los Angelesu v zelo preprostem, a učinkovitem videzu. Anne se je odločila za črno ravno jakno skupaj z ujemajočimi se hlačami in prešito torbico Chanel. Toda njeni čevlji so bili tisti, ki so v videz vnesli novi pridih: natikači.

Da, tisti copatom podobni natikači se vračajov modo, ko se bližajo sončni dnevi. Toda ali je mogoče nositi natikače z resnim stajlingom? Očitno prinašajo trendovsko, elegantno (vse je seveda odvisno od modela) in pametno nonšalantno plat, ki jo imamo radi.

Kako jih nositi?

Dovolj je, če vam povemo, da te natikače lahko nosijo vsi. So zabavni, udobni in celo nekoliko čutni. Lahko jih obujete z obledelimi kavbojkami, pletenim pasom, preveliko belo srajco in veliko. Preizkusite lahko tudi različico z nizko peto, ki se bo odlično podala k pomladni obleki. Ah, kako imamo radi ta letni čas.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poglejte, kaj vam napovedujejo zvezde za leto 2021 (veliki letni horoskop)

Priporočamo tudi: ELLE podkast | Ajda Rotar Urankar: »Težko me še kdo tako prizadene, kot so me te izkušnje.«
 
 

Najbolj brano