Anne Hathaway ima novo pričesko, ki jo boste želeli posnemati

Izgleda kot slavni francoski obraz iz 60-ih.

Anne Hathaway ima novo pričesko, ki jo boste želeli posnemati - Foto: profimedia

Glede na to, da je prišla pomlad in vsi iščemo novo pričesko, nam lahko vsak pogled na Instagram služi kot navdih. Zato smo bili navdušeni nad nepričakovano lepotno preobrazbo Anne Hathaway in jo prihranili za prvi obisk pri frizerju.

Lepa igralka je znana po tem, da razen potreb vlog s svojim videzom ne eksperimentira rada. Nova pričeska je osvežila njen izraz, poudarila njene nežne poteze obraza in poskrbela, da je videti bolj moderno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Frufru si je postrigla že lani zaradi filma Locked Down, zdaj pa kaže, kako ga nosi ob neformalnih priložnostih, tako da izgleda nonšalantno in elegantno, tako kot prava Francozinja. Novi pa so svetlejši prameni, ki dodatno popestrijo videz večne rjavolaske.

Neurejena pričeska je poleg tega, da je izjemno elegantna, tudi zelo praktična, saj ne zahteva veliko oblikovanja. Tako kot Anne jo lahko nosite na sprehodu ali med treningom.

Igralka ne skriva, da jo je navdihnila legendarna pevka Françoise Hardy. Podobnost je presenetljiva.

Ne pozabite, da če želite doseči videz Parižanke, morate biti videti čim bolj naravno, pri čemer naj vas vodi slogan: manj je več.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: V zakulisju: Občutki neizpopolnjenosti in iskanje inspiracije (dnevnik urednice Instagrama in Tik Tok-a Katarine)

Priporočamo tudi: Ali vaša prijateljstva v času pandemije doživljajo prelomno točko? Poglejte, zakaj

Najbolj brano