3 načini, kako letos nositi ta priljubljen trend za ženske nad 50. let

Telovnik je postal eleganten top za ženske vseh starosti.

3 načini, kako letos nositi ta priljubljen trend za ženske nad 50. let - Foto: Instagram

Ženski telovnik je eno najbolj vsestranskih kosov poletja 2021: po mnenju influencerke Grace Ghanem so tu tri modne ideje, s katerimi boste izvedeli, kako ga nositi.

To oblačilo, ustvarjeno kot pika na i moški krojeni obleki, je dobilo nov videz, tako da je postal pravo zgornje oblačilo. Zaradi vročine se svilene srajce opustijo v korist "telovnika", ki se zdaj nosi predvsem brez majic ali srajc.

1. način

Poudarite stajling: spomladi se odločite za pleteni ženski telovnik, v bistvu pulover iz mešanice bombaža brez rokavov. Lahko se odločite za različne pletene modele, ki letos vključujejo številne različice, vključno z bolj ali manj zrnatimi teksturami in široko paleto barv.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

2. način

Potem je tu še kvačkani telovnik: kvačkanje je med glavnimi junaki vroče sezone in ga najdemo med dolgimi oblekami, bikiniji in torbami. Zaradi posebnih in pogosto edinstvenih postopkov postanejo kosi z retro okusom: rombi, krogi in kvadrati si sledijo v natančnih ritmih, da oživijo fantazije tega materiala z velikim učinkom. V tem primeru predlagamo mehko oblačilo, ki ga lahko nosite brez majice, spodaj pa le modrček. Idealen je za prosti čas, z bermuda hlačami in športnimi sandali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

3. način

Nazadnje še ženski telovnik, ukraden iz elegantne garderobe, element, ki dopolnjuje "tridelno" obleko. Model, ki ga je izbrala Grace Ghanem, je opremljen s 7 gumbi in je oprijet, kar izboljša silhueto. Izrez "V" ni globok in se zapre s sprednjim gumbom, na straneh pa sta dva žepa. Strogost oblačila tukaj razbije par širokih kavbojk z dvema globokima rezoma na stegnih, in minimalistični poletni sandali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Fotografije: Instagram/@greceghanem

Preberite še: Irina Shayk navdušila v bež obleki

Priporočamo tudi: V modo se vračajo najbolj kontroverzne kavbojke

Najbolj brano