Tina Maze X Zlatarna Celje: Tu je nov nakit, ki pooseblja Tinino veličino in zmagoslavje!

Zimski čas prinaša najnovejšo srebrno kolekcijo slovenske snežne kraljice in nadarjene lepotice Tine Maze, ki nadaljuje svoje uspešno sodelovanje z Zlatarno Celje.

Moda, 4. 1. 2017

Tima Maze

Mogočno sporočilo srebrne kolekcije Lencia Dragon

Tina Maze, vrhunska športnica in ljubljenka slovenskih src, tokrat skupaj z Zlatarno Celje predstavlja jesensko-zimsko kolekcijo Lencia Dragon.

Navdih zanjo je priznana oblikovalka Olga Košica iskala v Tininem zmagoslavju, idejo pa našla v kitajskem zmaju. Dolgoletni simbol kitajskih cesarjev namreč odraža mogočnost in veličino, razkriva pa se v drznem prepletu linij nakita, oblikovanega po silhueti zmajevega telesa. Kolekcija, ki pooseblja moč in modrost, potrebno za doseganje vrhunskih rezultatov v življenju, vključuje prstan, set uhanov in dve ogrlici s kristali Swarovski.

Zlatarna Celje

Lencia Dragon kot poklon najbolj zmagoslavnemu obdobju Tine Maze

Kolekcija navdušuje z asimetričnim dizajnom, ki je hkrati priljubljen trend modne sezone.

Ob prihodu nove kolekcije je Tina razkrila, da je bilo njeno rekordno leto 2013 v kitajskem horoskopu pravzaprav zmajevo leto: "Moč in modrost, ki sta tedaj vzporedno rasli, sta bili resnično podobni zmaju. Menim, da je obujanje uspešnih trenutkov v obliki prelepega nakita čudovit poklon moji najmočnejši sezoni v Svetovnem pokalu."

Ogrlica

Preberite še: Ne boste verjeli, s čim se pozimi razstruplja igralka Gwyneth Paltrow!

Priporočamo tudi intervju s Tino Maze iz arhiva: Tina Maze: Lepota mi še nikoli ni podarila stotinke.

Najbolj brano