Tara Zupančič razkrila svojo skrivnost: TO je trik, da je vedno urejena!

Tari in Lorelli je skupna (vsaj) ena stvar - ljubezen do oblačil. Takole skrbita zanje ...

Promocijsko sporočilo, 24. 12. 2020
Tara Zupančič razkrila svojo skrivnost: TO je trik, da je vedno urejena! - Foto: https://www.instagram.com/varishana/, Promocijsko gradivo

Tara Zupančič, simpatična in vedno zgovorna TV voditeljica obožuje oblačila in se z njimi v preteklem letu malo bolj ukvarja tudi zato, ker preko družbenih omrežij prodaja rabljena oblačila iz druge roke.

Pri tem se je v zadnjem času začela posluževati bolj praktičnega in hitrega načina likanja s paro s pomočjo Philipsovega ročnega parnega likalnika Steam&Go. S paro oblačila iz druge roke osveži pred samo prodajo in pošiljanjem stranki. Sodobni hišni pomočnik ji omogoča likanje kar mimogrede, hkrati pa na kvaliteten in zanesljiv način.

Ko je Tara prvič slišala za Steam & Go in videla njegove zmogljivosti v živo, ko ji je to čarovnijo predstavila Jana Koteska v zaodrju, se ni mogla načuditi. Točno nekaj takega ji je namreč predstavljalo rešitev iz težav, ki jih ima v svojem delovnem studiu, kjer fotografira, pakira in pošilja rabljena oblačila. Poleg tega ji zelo prav pride na njenih motorističnih pohodih, kjer prostora za prtljago ni, vsa oblačila pa se na poti strašno zmečkajo. To je edina možnost, da na motorističnem izletu še kdaj obleče lepo, zlikano oblekico za na večerjo.
 
Je pa Tara o svoji novi rešitvi proti gubam poklepetala tudi z vodilno damo v slovenskem modnem svetu, Lorello Flego. Pogovarjali sta se kar prek svojih telefonov, v obliki Instagram LIVE klepeta na @philips_si Instagram profilu.

In kaj sta ugotovili?

Obe sta navdušeni nad tem, kaj nudi Philips s svojimi parnimi aparati za likanje. Lorella ima malo večjo različico, ki ji pomaga predvsem pri likanju doma, to je parna postaja Philips PerfectCare Elite Plus.

Svoja zimska oblačila in predvsem plašče je že spomladi osvežila in na poletje v omari pripravila s paro. Sedaj je enako naredila s poletnimi oblačili, ki jih je spravila čez zimo. Nad paro sta navdušeni in to vedno radi poudarita, saj se vendar življenje obeh precej vrti okoli oblačil in mode.

Več o Steam&Go si lahko preberete tukaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Philips Slovenija (@philips_si)

Najbolj brano