Modni glamur: Natalia Vodianova in Antoine Arnault

Svetovno znano rusko manekenko Natalio Vodianovo so v prestolnici mode, Parizu, v fotografski objektiv ujeli v stilskem duetu s partnerjem Antoinom Arnaultom, enim od vplivnejših mož pri modnem podjetju Louis Vuitton.

Natalia Vodianova in Antoine Arnault - Foto: Profimedia

Par se je tokrat odločil za estetsko dovršenost in skorajda modni perfekcionizem, ki ga, čeprav malce pogrešamo udarnejšo modno dinamiko, pozdravljamo.

Subtilno modno igro opazimo skozi klasično črno-belo kombinacijo, od katere se v strogi klasiki niti za kanček ni oddaljil Antoine, a kljub strogemu modnemu pristopu na eni strani po drugi s svojim stajlingom, ki sicer sovpada s prej omenjenim konceptom, svežino in introvertno zastavljeno dinamiko v polni meri doda Vodianova, ki par tudi poveže v koherentno in estetsko modno zgodbo.

Pika na i so ob kombiniranju istega vzorca topa s hlačami skrbno izdelani in krojeni detajli v črni barvi, ki so v pasu in ki nosijo dvojno vlogo. Zadržano in introvertno skrbijo za vrh dinamike, ki ga že vpeljeta vzorec in kombinacija istega vzorca z vzorcem, obenem pa detajli povezujejo oba stajlinga, saj material, kroj in barva povezujejo dovršenost močnejšega in dinamiko nežnejšega spola.

Šik klasika, ki znotraj udarno zastavljenih aktualnih trendov subtilno osveži modno prizorišče.

Najbolj brano