Stella McCartney in Adidas: V jesen vstopata s spojitvijo stila in tehnološke dovršenosti

Ka-bum! Stella McCartney in Adidas sta v kolekcijo jesen/zima 2016 ujela edinstveno energijo, ki motivira sodobne športnice ter jim hkrati omogoča svojevrsten način izražanja.

Moda, 18. 8. 2016
Stella McCartney in Adidas: V jesen vstopata s spojitvijo stila in tehnološke dovršenosti - Foto: Promocijsko gradivo

Dinamična kolekcija Adidas by Stella McCartney jesen/zima 2016 je namenjena aktivnim ženskam, ki si življenja ne predstavljajo brez drznih izzivov, premagovanja osebnih dosežkov in osvajanja novih športnih spretnosti. Oblačila, obutev in dodatki so prilagojeni različnim vrstam rekreacije in razdeljeni na štiri različna področja - studio za visoko intenzivni intervalni trening, tek, joga in zimski športi. Tako lahko vsaka posameznica odkrije kreacije, ki odgovarjajo njenemu najljubšemu načinu vadbe.

Treniraj z visoko intenzivnostjo

Kolekcija združuje kose, posebej oblikovane za visoko intenziven intervalni trening in najzahtevnejše vadbe v fitnesu ali športni dvorani. Oblačila so izdelana z vrhunsko tehnologijo ClimaLite, ki odvaja znoj proč od kože, pohvalijo pa se lahko tudi z unikatnim stilom, ustvarjenim za sodobne športnice. V moderni kolekciji prevladujejo grafične proge, neonski odtenki in leopardji potisk, ki pa zaradi svoje atraktivnosti samo še dodatno povečajo športno vnemo.

Teci s peresno lahkotnostjo

Tekaška oblačila in obutev, prilagojena jesensko-zimskemu času, so ustvarjena iz peresno lahkega materiala in visoko funkcionalnih tkanin za popoln nadzor nad vlago. Ultra lahka oblačila izboljšujejo tekaško hitrost, medtem ko tehnologija Climaheat z votlimi vlakni in dodatno izolacijo zagotavlja zadostno mero toplote. Oprema je popolna za vsakodnevni tek v kateremkoli delu dneva; oblačila in obutev so namreč opremljena z odsevnimi elementi, s tem pa povečujejo tekačevo vidljivost in poskrbijo za brezskrbno športno aktivnost tudi ponoči.

Gibaj s popolno svobodo

Ljubiteljice joge boste navdušene nad občutkom popolne svobode in sprostitve, ki ju prinaša nova kolekcija. S pomočjo tehnologije ClimaLite so namreč v Adidasu izdelali brezšivne kose oblačil, ki omogočajo popolno fleksibilnost in neomejenost gibanja tako v fizični kot tudi miselni obliki. Vezno nit predstavljajo drzni bambusovi potiski, medtem ko zeleno in vijolično barvno paleto kontrastno dopolnjuje živahna oranžna, s čimer kolekcija ostaja zvesta Stellini sodobni oblikovalski estetiki.

Izstopaj na zasneženih pobočjih

V oblačilih za zimske športe sta Adidas in Stella McCartney združila mehke silhuete in drzne metalne barve. Oblačila so izdelana z visokokakovostno tehnologijo ClimaProof, ki obljublja maksimalno zaščito pred vremenskimi vplivi, poleg tega pa zagotavlja, da kosi dihajo in ne prepuščajo vode. Zmogljiva tehnologija Climaheat prinaša popolno izolacijo, saj v kombinaciji s tehnologijo Climawarm, ohranja toploto takrat, ko je to najbolj potrebno.

Preberite še: FOTO: Olimpijska lepota - najlepše olimpijke vseh časov

Najbolj brano