Ste se tudi vi zaljubili v NOVE fotografije Ashley Graham in njene mame? (Preverite, zakaj sta jih posneli!)

Prav mama naj bi bila tista, ki ji je v preteklosti vlila največ samozavesti.

Moda, 7. 2. 2018
Ste se tudi vi zaljubili v NOVE fotografije Ashley Graham in njene mame? (Preverite, zakaj sta jih posneli!) - Foto: Profimedia

Ashley Graham se vrača, tokrat z novo linijo kopalk Ashley Graham x Swimsuits za blagovno znamko All collection, le da je nova kampanja začinjena z nečem posebnim. Ob priznani manekenki je tokrat namreč nastopila njena mama, Linda Graham.

Novo kampanjo so poimenovali 'Moč odkrivanja', njena osnova pa je postavljena na njunem odkrivanju samozavesti in resnične sreče, saj naj bi bila prav mama Linda tista, ki se ji Ashley lahko zahvali za uspehe, ki jih danes doživlja v svetu mode.

"Mama je od nekdaj promovirala idejo o tem, da se v svojem telesu dobro počutiš, že v mojem otroštvu. Njen pozitiven odnos do svoje podobe in telesa je vplival na mojo sposobnost sprejemanja svojih oblin.

Prav zato si ne bi mogla želeti boljše osebe, ki bi stala ob meni na fotografijah. Poleg tega je resnično zelo lepa, v kopalkah pa je videti čudovito," je Ashley povedala ob izidu svoje nove linije.

Nova kampanja je posneta v maroškem slogu, saj so kopalke v njeni novi kolekciji poimenovane po maroških mestih.

Pogum je našla v hčerki

Sicer pa je tudi Linda za Ahley našla le najlepše besede, saj je priznala, da se je v dvodelnih kopalkah zdaj pojavila prvič po letu 1980.

"Mislim da mi brez Ashley ne bi uspelo.  Pri 53. me je spomnila, da morem biti ponosna na svoje telo in zelo sem vesela, da sem v tej kampanji nastopila z njo. Ona je moja skala," je namreč povedala.

Več o njunem odnosu lahko izveste v VIDEO posnetku. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: FOTO: zimske počitnice Tare Zupančič izgledajo kot iz pravljice!

Priporočamo tudi: Kylie Jenner je rodila in TO je video njene celotne izkušnje! (pripravi robčke!)

Najbolj brano