Lucija Gubenšek za Lisco

Svetlolasa Mariborčanka, Lucija Gubenšek, je le zadnja v vrsti odličnih slovenskih manekenk, ki so svoje telo in obraz posodile oglasni kampanji Lisce.

Lucija Gubenšek za Lisco

Na fotografiranje v spodnjem perilu, za katerega mora biti telo manekenke v zares top formi, se je pod vodstvom svoje osebne trenerke Karmen Lužar pripravljala več tednov, in sodeč po fotografijah, ki so nastale, pa je bil njen trud več kot poplačan.

Njen nasvet za vse, ki že razmišljajo o tem, da bi začeli delati nekaj za svoje telo in postavo, je, da naj si najdejo obliko vadbe, ki jim bo ustrezala.

"Zase vem, da nikoli ne bi mogla hoditi v fitnes. Najti sem si morala osebo, ki me je znala motivirati in me na pravi način pripeljati do rezultatov. Bistvo je, da si aktiven, da delaš. To, da imam osebno trenerko, ni modna muha. Priznam, da enostavno nisem dovolj disciplinirana, da bi to počela sama. Karmen je moja najboljša motivacija, saj me je res gnala, in me seveda še vedno. Ko sem videla, kako Karmen to počne s srcem in ljubeznijo in da si tudi ona res želi rezultata, je nisem hotela razočarati. Res se je trudila in bilo bi neodgovorno, da se ne bi potrudila še jaz," iskreno o garanju za lepo telo pripoveduje Lucija in dodaja, da je za privlačen videz pomembno tudi to, da se človek dobro počuti v svoji koži.

"Zadovoljna sem s sabo, svojim življenjem in tudi to je del zunanjega videza. Nisi namreč privlačen samo zaradi tega, kako si videti vizualno, ampak si privlačen tudi zaradi energije, ki jo oddajaš," je prepričana.

Rezultat trdega dela je presenetil celo njo.

"Ko sem zagledala fotografije, sem bila osupla in nisem mogla verjeti, da sem to res jaz. No, vedela sem, da bodo Lidijine fotografije zagotovo odlične, vendar je to preseglo moja pričakovanja. To je bil rezultat vzdušja in delo celotne ekipe, ki je projekt pripravljala ves mesec," ne more prehvaliti ekipe. Seveda je fotografije takoj, ko je bilo mogoče, pokazala tudi svojemu fantu Andreju, ki je bil seveda na tem, kako popolno je videti njegovo dekle, naravnost navdušen.

Oglejte si fotografije Lucije Gubenšek v perilu Lisce.

Najbolj brano