Zakaj komaj čakamo 20. december?

Modni svetovalci so v trgovinah Sportina sestavili darilne pakete ZANJO in ZANJ, kot vsako leto pa jim posebno praznično noto dodaja blagovna znamka MARX s svojimi tradicionalnimi božičnimi puloverji. Časi, ko ste iskali darila po vsem mestu, so mimo, izberite darila zase in za svoje bližnje na enem kraju skupaj s popolno praznično embalažo!

Promocijsko sporočilo, 17. 12. 2019
Zakaj komaj čakamo 20. december? - Foto: promocijski material
Opremite se za 20. 12., tradicionalni Sportinin dan norih božičnih puloverjev! Želimo, da tudi vi delite svoje praznične trenutke– k skupinski fotografiji povabite preostale podpornike prazničnega vzdušja in nas označite s @sportina_group @marx_clothes in #sportinaxmas

Do popolnih daril na enem kraju

#SPORTINAXMAS

Trgovine Sportina v decembru vabijo v pravljični svet popolnih daril in najbolj poželjivih božičnih puloverjev Marx. Marxovi izdelki iz praznične kolekcije popestrijo prav vsak skrbno izbran darilni paket, saj je kolekcija tako pravljična kot njena zgodba. Winter Tale, Zimska pravljica, kot je poimenovana, je zgodba o zabavnih zimskih doživetjih in junakih, ki jih orisuje etno tematika s skandinavskimi grafičnimi retro vzorci. Ti dodajo vsakemu darilu nostalgično noto, ki zabaven božični trenutek počasi spreminja v decembrski trend. Vedno bolj so opazni kot modni dodatek k opravi, primerni za bele strmine, »Casual Friday« na delovnem mestu, gotovo pa boste opazili vsaj enega na vsakem decembrskem druženju. Pridružite se zabavnemu trendu in podarite sebi ter svojim bližnjim darilo, ki prinaša praznično veselje v vsak dan!

ZANJO: darilni paketi, ki prepričajo z usklajenimi barvnimi kombinacijami, in božični puloverji, ki so največji modni hit te sezone!

ZANJ: uporabni darilni paketi po zadnjih trendih in najbolj zabavna puloverja za praznično zimo!

Najbolj brano