Foto: Zvezde že nosijo Marni pri H & M, ostali pridemo na vrsto 8. marca

V razkošnem hollywoodskem domovanju so se na predstavitvi kolekcije Marni at H & M zbrali zvezdniški obrazi, med njimi so bile tudi igralke Drew Barrymore, Winona Ryder in Milla Jovovich.

Drew Barrymore (foto: H & M)

Drew Barrymore

Milla Jovovich (foto: H & M)

Milla Jovovich

Sofia Coppola (foto: H & M)

Sofia Coppola

Winona Ryder (foto: H & M)

Winona Ryder

James Jagger (foto: H & M)

James Jagger

Lou Doillon (foto: H & M)

Lou Doillon

Lily Collins

Lily Collins

Andrea Riseborough

Andrea Riseborough

Consuelo Castiglioni, Sofia Coppola in Margareta van den Bosch (foto: H & M)

Consuelo Castiglioni, Sofia Coppola in Margareta van den Bosch

Gostiteljica večera je bila ustanoviteljica in kreativna direktorica hiše Marni, Consuelo Castiglioni, pridružili pa sta se ji še Sofia Coppola, režiserka oglasne kampanje Marni at H & M, in Margareta van den Bosch, kreativna svetovalka pri H & M-u.

Vsi slavni gostje, tudi Drew, Winona in Milla, pa Jessica Chastain, Freida Pinto, James Jagger in drugi, so nosili oblačila iz kolekcije Marni at H & M.

Kmalu spoznajte kose iz kolekcije

"Navadni smrtniki" jih bomo imeli priložnost kupiti od 8. marca naprej. Kot napovedujejo pri Marniju in H & M-u, bodo kose iz kolekcije zaznamovali značilni potiski in barve znamke Marni.

Dopolnjevali jih bodo še čevlji, torb(ic)e in modni dodatki. Pri moških oblačilih bodo potiski manj drzni, barve pa bolj umirjene.

Za izbrane goste - povabljencev je bilo okrog 200 - je nastopil Bryan Ferry. Njegov glas je v pesmi Avalon zasedbe Roxy Music slišati tudi v oglasnem filmčku Coppole, o katerem smo že pisali.

Kmalu vam bomo na Elle.si predstavili posamezne kose iz kolekcije Marni at H & M.

Fotografije: Jason Merritt za H & M

Najbolj brano