Zlato mini krilo Claudie Schiffer je idealen modni kos zime 2023 za praznični silvestrski večer

27. 12. 2023
Zlato mini krilo Claudie Schiffer je idealen modni kos zime 2023 za praznični silvestrski večer (foto: Profimedia)
Profimedia

V popolnem prazničnem razpoloženju vam predstavljamo zlate trende, ki jim lahko sledite skozi celo leto.

Odštevanje do novega leta 2024 se je uradno začelo. Za modne navdušence pa to pomeni le eno: najti pravo obleko za najdaljšo noč v letu. Med puloverji, okrašenimi s snežinkami, dodatki, prekritimi z bleščicami, in oblekami v prosojnem slogu je eno oblačilo, ki izstopa v svoji luči in ga ne bi smeli prestaviti le na praznično obdobje: zlata mini krila. Če k temu dodamo še dejstvo, da nam jo kaže ikona sloga Claudia Schiffer, si ne moremo kaj, da se ne bi strinjali z njo glede tega trenda. Supermodel in modna ikona iz devetdesetih let nam za družabni posnetek na svojem Instagramu z nekaj preprostimi kosi daje modni navdih za praznično sezono. Svetlo rožnat oprijeti pulover in visoki škornji, ujemajoči s krilom, zagotavljajo ozadje za veliko zvezdo videza: seveda zlato mini krilo. Usnjeno mini krilo Claudie Schiffer, za katerega je značilna ravna, čista linija, je (namerna) referenca na kultno fotografijo Richarda Avedona z naslovom Gianni Versace iz sezone 1994: naslovnica knjige Captivate!, ki jo je supermodel uredila in izdala sama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Kako nositi zlato mini krilo Claudie Schiffer za zimo 2023?

Zagotovo mini krilo, kakršno nosi Claudia Schiffer, v prazničnem času ne ostane neopaženo. Razlog? Zlati odtenek, ki spominja na silvestrovo v vseh njegovih vidikih. Naj gre za družinsko kosilo ali večerjo v gurmanskem klubu, zlato mini krilo je že od nekdaj priljubljeno oblačilo najbolj opevanih modnih deklet. V kombinaciji s črnim puloverjem in usnjenimi škornji z vrtoglavo peto je poleg tega modna kombinacija z mini krilom v zlatem odtenku idealna za pirotehnično pozdravljanje novega leta.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Iz leta v leto lepša in bolj prefinjena: Nepričakovano krilo kraljice Letizie se je odlično podalo k elegantni kombinaciji

Priporočamo tudi: Pozabite na plašč, ki vam sega do gležnjev, Nicole Kidman je nosila to dolžino