Stara je 19 let in je podedovala vso mamino lepoto: Tako je videti hčerka neponovljive Claudie Schiffer

Claudia Schiffer redko govori o svojem zasebnem življenju, znano pa je, da ima tri otroke.

Stara je 19 let in je podedovala vso mamino lepoto: Tako je videti hčerka neponovljive Claudie Schiffer - Foto: Profimedia

Eden najlepših supermodelov 90. let, poleg Linde Evangeliste, Heidi Klum, Christy Turlington, Cindy Crawford, Stephanie Seymour in drugih lepih žensk, je bila Claudia Schiffer. Postala je eno največjih imen v svetu mode, od leta 2002 pa je poročena s filmskim režiserjem Matthewom Vaughnom, ki ji je uresničil vse sanje.

Claudia zadnja leta ni javno poudarjala svoje zasebnosti, v javnosti pa se ne pojavlja tako pogosto. Je pa znano, da je mati treh otrok, ima pa sina Casparja ter hčerki Cosimo in Clementino. Družina živi v Angliji in tudi njuni otroci se ne izpostavljajo.

Kljub temu je Clementine 11. novembra dopolnila 19 let, že hiter pogled na njen Instagram profil pa razkrije, da je podoba in podoba svoje slavne mame.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clem👩‍🦳 (@clementine_vaughn_)

Clementine Poppy Vaughn in kako je videti kot Claudia, tako zaradi dolgih svetlih las kot zaradi vitke postave in podobnih obraznih potez. Pred kamerami je sproščena in naravna, zato se zdi, da ni izključeno, da bo nekoč šla po maminih stopinjah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clem👩‍🦳 (@clementine_vaughn_)

In čeprav je Claudia precej zaprta oseba, sploh ko gre za otroke, je že večkrat spregovorila o tem, kako posebni so zanjo.

Lani, na Clementinin jubilejni 18. rojstni dan, je delila prikupno objavo in se ji čustveno poklonila na fotografiji, na kateri pozira za nemški Vogue z dojenčico Clementine v naročju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

"Njena vztrajnost, empatija in pozitivnost v kombinaciji z ustvarjalnostjo, smislom za humor in neverjetno domišljijo so moj navdih," je zapisala Claudia Clementini.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vsi govorijo o rdeči, a Mojca Mavec trenutno prisega na to barvo

Priporočamo tudi: Bodite prvi: Modni svet napovedal, da bo to glavna barva leta 2024

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Najbolj brano