Ikonična Claudia Schiffer pri 53-ih v oprijetem kosu napovedala nov trend športnih oblačil, ki ga bomo v naslednjem letu videli povsod! (v 80-ih so ga nekateri sovražili)

Predrugačil bo fitnes garderobe.

Ikonična Claudia Schiffer pri 53-ih v oprijetem kosu napovedala nov trend športnih oblačil, ki ga bomo v naslednjem letu videli povsod! (v 80-ih so ga nekateri sovražili) - Foto: Profimedia

Kultna nemška manekenka iz 90-ih Claudia Schiffer sodi med izjemno modne dame s prefinjenim okusom. Pri svojih 53-ih letih je videti bolje kot kadarkoli, ne le po zaslugi odličnih genov, temveč tudi zdravega življenjskega sloga, o čemer priča tudi ena izmed njenih zadnjih objav na Instagramu.

Na njej lahko vidimo Claudio med pohodom sredi čudovite obmorske pokrajine, in sicer v športnem kosu, ki napoveduje nov trend na področju aktivne mode. Gre za siv oprijet enodelni pajac, kakršne smo med telovadbo nosili že v osemdesetih! Skombinirala ga je s klasičnimi supergami, modnimi očali in mini torbico.

Skoraj identičen športni pajac, kot ga nosi Claudia, najdete TUKAJ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Kultna manekenka ima na fotografiji v rokah tudi stekleničko vode, kar še dodatno govori o tem, da ji je dobro počutje na prvem mestu, in nas hkrati opomni, da tudi sami nemudoma naredimo nov požirek.

Fotografije Profimedia in IG / @claudiaschiffer

Preberite še: Jeseni 2023 in pomladi 2024 bomo še vedno nosili balerinke (vendar ne tako, kot si mislite)

Priporočamo tudi: Tako se nosi dekolte na okusen način! 55-letna Tanja Ribič osupnila v seksi elegantni beli obleki na Sarajevskem filmskem festivalu (narejena je zato, da poudari prednosti postave)

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor.

Najbolj brano