Zendaya je bila v tej drzni obleki videti brezhibno

Ta barva ji odlično pristaja.

Zendaya je bila v tej drzni obleki videti brezhibno - Foto: Profimedia

Zendaya sicer ni prevzela vloge maskiranega junaka v novem filmu Spider-Man: Far From Home, toda njene obleke za tiskovno turnejo filma pritegnejo prav toliko pozornosti kot film.

Po tem, ko je pokazala svoje na novo pobarvane rdeče lase, ki oboževalce spominjajo na Malo morsko deklico, je zvezda serije Euphoria oblekla priljubljeno barvo tega poletja: živo oranžno.

Zendaya v živo oranžni obleki 

Pred nastopom na The Late Showu s Stephenom Colbertom se je Zendaya ustavila na ulicah New Yorka, da bi pozdravila oboževalce. Za svoj trenutek v središču pozornosti je nosila kratko obleko Carolina Herrera brez naramnic.

Na glavi je nosila širok trak v isti barvi in ga zaključila z veliko pentljo. Beli salonarji z visoko peto, uhani z velikima perlama in klasična srebrna ura poskrbijo za eleganten videz.

Zendaya je ime, ki ga morajo poznati vse modne navdušenke 

Zendaya je v preteklosti oblekla skoraj vsak barvit trend, ki se je pojavil na letošnjih modnih pistah. Pred tem je bila opažena v drznem barvnem odtenku globoko rdeče, na letošnjem dogodku Met Gala pa je v celoti sprejela temo večera in za en dan postala prava Pepelka. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Princesa Diana bi danes praznovala 58. rojstni dan! Poglejte njene najlepše modne trenutke

Priporočamo tudi: Meghan Markle nas je presenetila! Namesto visokih pet je obula te čevlje

Najbolj brano