Zala Đurić na rdeči preprogi navdušila v kompletu v tem nepričakovanem vzorcu

Zala Đurić se je pred kratkim mudila v Sarajevu, kjer se je udeležila premiere filma Šesti autobus in se prepustila vsem, kar mesto ponuja.

Zala Đurić na rdeči preprogi navdušila v kompletu v tem nepričakovanem vzorcu - Foto: Primož Predalič

Zala Đurić očitno suvereno stopa po igralskih stopinjah njenih staršev, saj se čedalje bolj uveljavlja v svetu filma. Pred kratkim se je na sarajevskem filmskem festivalu, ki je vedno odlično obiskan, udeležila premiere filma Šesti avtobus, v katerem je nastopila v glavni vlogi.

Zala Đurić: »V tujino sem odšla, da se izgubim in spet najdem.«

In kot se za glavno igralko spodobi, se je sprehodila po rdeči preprogi. Svojim sledilcem na Instagramu je ob tej priložnosti pokazala, kakšen stajling je izbrala. Lahko rečemo samo, da je bila elegantna in čudovita, polna mladostne energije. Šlo je za dvodelni komplet - hlače in top brez rokavov. Vse skupaj na prvi pogled deluje zelo preprosto, a Zala v tej opravi naravnost zažari!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Preberite tudi: Tanja Ribič je nosila kitke in sedaj jih obožujemo tudi mi

Zala Djuric zapeljiva v najlepši beli obleki vsakega poletja. Z njo ne morete zgrešiti!

Zagotovo k temu pripomore nevsakdanji črno-beli potisk, pa tudi elegantni natikači z visoko petko, ki jih je obula k vpadljivemu kompletu. Očitno je svojim sledilcem hotela pričarati delček sarajevskega vzdušja, saj je objavila več fotografij, ki so nastale v mestu (ogledate si jih lahko, če podrsate na levo). V vsakem primeru smo prepričani, da se je imela nadvse lepo in se je v Sarajevu počutila kot doma.

Preberite več na Govori.se

Fotografije: IG

Preberite še: To je ključni trend kavbojk jeseni 2022. Napovedujejo Hailey Bieber, Dua Lipa in Gigi Hadid

Priporočamo tudi: Vrača se modni dodatek, ki ga nismo pričakovali

Najbolj brano