To je ključni trend kavbojk jeseni 2022. Napovedujejo Hailey Bieber, Dua Lipa in Gigi Hadid

Trend širokih kavbojk se nadaljuje tudi v prihodnjo jesen.

To je ključni trend kavbojk jeseni 2022. Napovedujejo Hailey Bieber, Dua Lipa in Gigi Hadid - Foto: Profimedia

Zadnje sezone niso le pokazale smrti - ali vsaj začasne hibernacije - ozkih kavbojk, ampak je udobje v našem svetu še vedno najpomembnejša prednostna naloga. Veliko ljudi se je razumljivo nagnilo k ohlapnejšim krojem, vrečaste kavbojke pa so postale najbolj priljubljena oblika džinsa leta 2022.

Ohlapen džins se po ulicah - in naših družbenih omrežjih - vrti že od lani, na modnih revijah jesen/zima 2021 in pomlad/poletje 2022 pa so se ponovno pojavile vrečaste kavbojke: Celine, Chanel in Balenciaga so za jesen/zimo 2021 zagovarjali vrečaste kavbojke, Molly Goddard, Rejina Pyo in Peter Do pa so v naslednji sezoni predstavili sveže poglede na sproščen džins. In če lahko sklepamo po nedavnih oblačilih zvezdnikov, bo ohlapen videz prevladoval tudi jeseni/zimi 2022.

Najljubše modne zvezdnice so nosile vrečaste kavbojke, saj so Hailey, Dua, Gigi in Bella vsak na svoj edinstven način predstavile ta trend. Imamo Hailey in njene vrečaste kavbojke ter usnjeni trenč do tal, Gigi, ki se je odločila za bolj cargo navdihnjeno silhueto, in ne pozabimo na Tracee Ellis Ross, ki dokazuje, da ta videz ni last dvajsetletnic. 

Svoje vrečaste kavbojke lahko za podnevi oblečete s supergami, preprosto belo majico in puffer jakno, za v pisarno jih prilagodite z blazerjem, za večer pa jih oplemenitite s petami in zabavnim topom.

Hailey Beiber

Hailey nam daje navdih za jesenske obleke s tem videzom iz vrečastih kavbojk in usnjenega plašča, ki jo je spretno uravnotežila z zgornjim delom, ki razkazuje njen trebuh.

Tracee Ellis Ross

Včasih s klasičnim topom in kavbojkami ne morete zgrešiti, kot je to videti v primeru Tracee Ellis Ross, ki je vrečaste kavbojke kombinirala s črtastim topom Prada in ravnimi sandali s trakovi.

Gigi Hadid

Vrečaste kavbojke in cargo detajli? Gigi je v tej priložnostni obleki, ki je pripravljena za konec tedna, ujela dva trenda. Dodajte le še zanesljiv par Converse in že ste pripravljeni.


Bella Hadid

Ena od ponavljajočih se tem v nizu oblačil zvezdnic z vrečastimi kavbojkami je, da so vse nizko spuščene. Bella Hadid je to ponovila z zgornjim delom z zadrgo, ki kaže le kanček kože. 

Dua Lipa

Dua Lipa je vedno na vrhu najnovejšega trenda jeansa, zato je z vrečastimi kavbojkami, športnimi copati in blazerjem ujela videz z visokim položajem, ki ni v službi. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kris Jenner čudovita v svetlo roza hlačah in prehodnem plašču

Priporočamo tudi: Linda Evangelista “depresivna do te mere, da se sovraži”, potem ko jo je iznakazila estetska operacija

Najbolj brano