Zala Djuric zapeljiva v najlepši beli obleki vsakega poletja. Z njo ne morete zgrešiti!

Zala Djuric se je nedavno mudila na filmskem festivalu v Puli, kjer je bila svetovna premera filma Šesti avtobus v katerem igra tudi naša prelestna igralka.

Zala Djuric zapeljiva v najlepši beli obleki vsakega poletja. Z njo ne morete zgrešiti! - Foto: Primož Predalič

Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro te dni kar pokata od ponosa in kako tudi ne bi, ko pa sta nedavno na otvoritvi puljskega filmskega festivala lahko svojo Zalo gledala v glavni vlogi filma Šesti avtobus.

Zali je s filmom Šesti avtobus uspel veliki met, ob tem pa je na rdeči preprogi naravnost žarela in o njej so se razpisali vsi veliki mediji na Balkanu.

Zala je izjemno talentirana mlada umetnica, ki ni le igralka, je tudi pevka, piše pa tudi poezijo in v teh dneh zares doživlja pravi naval emocij, saj tudi sama ne skriva sreče ob nedavnem uspehu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Številni pa so bili navdušeni tudi nad njeno podobo, ki jo je kazala na festivalu, saj je bila videti zares sanjsko. Na rdeči preprogi se je sprehodila v beli svileni obleki, ki je bila videti dih jemajoče. Mnogi so kaj hitro opazili, da sta si z mamo Tanjo zelo podobni in vidi se, da jabolko tokrat zares ni padlo daleč od drevesa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Preberite več na Govori.se

Preberite še: Jane Fonda se je poslovila od svojih sivih las in izbrala najbolj drzno barvo las za ženske nad 70 let

Priporočamo tudi: Kraljica Elizabeta II. poklicala Kate in Williama, ker sta prekršila ta protokol

Najbolj brano