Vse najboljše, Lorella Flego!

Slovenska modna ikona in velika poznavalka naše in tuje mode Lorella Flego pogumno vstopa v štirideseto leto, ki ga začenja z novo življenjsko vizijo.

Lorella Flego - Foto: osebni arhiv

Delovna in nadvse postavna mamica, ki redno skrbi za svoj videz, je v teh julijskih dneh zaposlena s pripravo na tradicionalni portoroški že 34. festival Melodije morja in sonca, ki ga bo to nedeljo, 6. julija, ponovno v zunanjem delu Avditorija vodila s svojim prijateljem in vseslovensko priljubljenim televizijcem Mariem Galuničem.

Ker vemo, da je že leta julij njen dopustniški mesec, smo jo vprašali, kam se odpravlja na oddih s hčerko Sofio in partnerjem ter kako ocenjuje slovo od pestrega obdobja tridesetih.

"Julij je res moj mesec in že tradicionalno si po portoroških Melodijah vzamem čas zase in najdražje ter se odpravim na zaslužen oddih. Letos bom dopustovala v Ameriki, kamor grem takoj po festivalu. Kot vedno se potovanja zelo veselim, ker bo združilo delo, sprostitev, nekaj urbanega, malo morja. (smeh) Skratka imela se bom zelo lepo, saj me moja Sofia kot pridna deklica s svojo otroško simpatičnostjo preseneča iz dneva v dan," nam v smehu razkrije Lorella in nadaljuje:

"Res vstopam v okroglo obdobje. (smeh) Rojstni dan v resnici ni prelomnica, zdi se mi, da so bila zame pomembnejša trideseta leta, čeprav ne znam pojasniti, zakaj. Morda zato, ker sem se pri tridesetih 100-odstotno zavedla svoje moči kot ženska in začela zelo uživati življenje. Že nekaj let lahko rečem, da živim najboljše obdobje svojega življenja, sem srečna, zadovoljna, samozavestna. Imam občutek, da so vse stvari, kjer morajo biti, in vse se zgodi v pravem trenutku; zato ne bi spremenila ničesar, ker verjamem, da bo tako tudi v prihodnosti."

Najbolj brano