Vojvodinja Meghan Markle na svojem prvem javnem nastopu v Veliki Britaniji po dveh letih blestela v popolnoma beli obleki

Vojvodinja Meghan Markle in princ Harry sta se prvič uradno pojavila v javnosti v Veliki Britaniji, odkar sta se kot višja člana kraljeve družine dostojno umaknila pred dvema letoma. Vse oči pa so bile uprte v čudovito Meghan, ki se je v skladu s svojim slovestnim prihodom odločila za belo barvo obleke. V fotogaleriji si oglejte, kako Meghan pristoji čista belina. 

Slika 1/3

Vojvodinja Meghan in princ Harry sta se prvič uradno pojavila v javnosti v Združenem kraljestvu, odkar sta se pred dvema letoma umaknila kot starejša člana kraljeve družine.

Par je včeraj zjutraj prispel v katedralo svetega Pavla, kjer se je udeležil nacionalne zahvalne maše, enega od dogodkov ob platinastem jubileju, ki ta teden poteka v čast 70-letnemu vladanju kraljice Elizabete, ki je zaznamovalo zgodovino. V fotogaleriji si oglejte, kako je svojo čudovito prezenco ob princu Harryju tokrat predstavila Meghan Markle.

Profimedia

Najbolj brano