Poglejte, kje lahko kupite najljubši pulover princese Diane

To sta dva ikonična kosa.

Poglejte, kje lahko kupite najljubši pulover princese Diane - Foto: Profimedia

Nesporno je, da je princesa Diana ikona sloga (že dolgo preden je to postalo naša karantenska uniforma, je nosila kolesarske hlače in puloverje). Skozi leta je nosila nekaj precej nepozabnih kosov - dva od njih si lahko zdaj priskrbite zahvaljujoč novi jesensko-zimski kolekciji znamke Rowing Blazers.

Prvi je rdeč pulover s potiskom z belimi ovcami, za katerega so nekateri ugibali, da je zaradi samotne črne ovce na sprednji strani izražal občutek tujca v kraljevi družini.

Pulover z ovcami

Rowen Blazers, cena: 312 evrov

Rowing Blazers so pri poustvarjanju sloga sodelovali neposredno s prvotnimi oblikovalci puloverjev Joanno Osborne in Sally Muir. In čeprav je bilo v preteklosti narejenih že veliko kopij, je v sporočilu za javnost zapisano, da "je to prvič po letu 1994, da bo originalni pulover z ovcami ponovno izdan kot ekskluzivno sodelovanje."

In drugi je seveda pulover "Sem luksuz", ki ga je nosila pokojna valižanska princesa v osemdesetih. Znamka je sodelovala z Gylesom Brandrethom, soustvarjalcem dizajna. Na zadnji strani piše "Ki si ga privošči le malo ljudi".

"Luksuz" pulover

Rowen Blazers, cena: 312 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zendaya osupljiva v vintidž Versace obleki

Priporočamo tudi: Emma Roberts je blestela v prikupnem nosečniškem stajlingu

Najbolj brano