Zendaya osupljiva v vintidž Versace obleki

Zendaya v vlogi supermodela.

Zendaya osupljiva v vintidž Versace obleki - Foto: Profimedia

Zendaya je verjetno prebirala enega tistih člankov, ki vam pove, kateri modni trend je bil najbolj priljubljen v vašem letu rojstva, ker je pravkar našla dragulj iz leta 1996 in ga oblekla. Na letošnji podelitvi nagrad Green Carpet Fashion Award (GCFA) je zmagovalka emmyja digitalno sprejela nagrado Visionary, ob tej priložnosti pa je nosila oprijeto, bleščeče rjavo obleko znamke Gianni Versace iz leta 1996.

"Celoten videz navdihujejo supermodeli iz devetdesetih," je povedal njen  stilist Law Roach. "Pravzaprav se je rodila leta 1996, zato sem mislil, da bi bilo zabavno obleči nekaj iz tega leta. Če bi bila Zendaya takrat polnoletna, bi morda bila model za Versace."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw) on

Obleko je prvič nosila Anna Klevhag (Anna K) na modni reviji za jesen in zimo 1996. Kate Moss in Carla Bruni sta v tistem obdobju nosili tudi vijolično različico obleke, Naomi Campbell pa je nosila rumeno različico.

Roach je še povedal: "Vedno obstaja zgodba: kdo jo je že nosil, kdo jo je naredil, kaj jim je pomenilo, kje ste jo našli? Ta del mode me je vedno privlačil in prinaša več življenja vsem, kar nosimo."

Glede pričeske so se odločili za veliko volumna, ki spominja na značilno pričesko manekenke Cindy Crawford.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: LJFW: Najlepše kreacije z modnega tedna v Ljubljani

Prporočamo tudi: 10 najboljših kameljih plaščev za letošnjo zimo
 

Najbolj brano