Vse, kar morate vedeti o Zendayinem novem filmu, posnetem med karanteno

Nov film na Netflixu.

Vse, kar morate vedeti o Zendayinem novem filmu, posnetem med karanteno - Foto: Profimedia

Oboževalci Euphorie so bili razočarani, ko je bilo snemanje druge sezone preloženo le nekaj dni preden naj bi se snemalna ekipa vrnila na delo. Toda pandemiija in njene omejitve niso ustavile Zendaye, ene od zvezd serije, in ustvarjalca Euphorie Sama Levinsona, da bi naredila nekaj novega. Zendaya je julija razkrila prvi pogled na nov film Malcolm & Marie, ki je bil v dveh tednih na skrivaj posnet med karanteno, ogledali pa si ga boste lahko na Netflixu. Tu je vse, kar vemo o projektu brez primere.

Malcolm & Marie je bil v celoti posnet in končan med pandemijo.

Medtem ko je bil svet zaprt, so tiho snemali film in ga tudi v celoti zaključili. Malcolm in Marie naj bi snemali od 17. junija do 2. julija v okolju prijazni stekleni Caterpillarjevi hiši v Carmelu v Kaliforniji. Igralska zasedba in ostala ekipa naj bi se držala varnostnih pravil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya) on


Zendaya je pomagala pri zasnovi filma in financiranju njegove zelo tajne produkcije.

Zendaya ni le igrala v prihajajočem filmu, ampak je pripomogla k njegovemu zakulisju. Igralka je Levinsona poklicala kmalu po tem, ko je Euphoria preložila snjemanje druge sezone sredi marca, ter ga vprašala je, ali lahko med karanteno napiše in režira film. Šest dni kasneje je Levinson napisal scenarij, ki je postal Malcolm & Marie.

Nato so Levinson, Zendaya in nekateri drugi producenti, vključno z Levinsonovo produkcijsko partnerico in ženo Ashley Levinson, film plačali sami. Med drugimi izvršnimi producenti so še Kevin Turen, Aaron L. Gilbert, Will Greenfield, Scott Mescudi ter Yariv Milchan in Michael Schafer.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je džins uniforma tega meseca

Priporočamo tudi: Oglejte si najlepše kreacije z modne revije Ralph & Russo

Najbolj brano