12 lepotnih skrivnosti princese Diane, ki jih nikoli niste opazili

Trik je v podrobnostih.

12 lepotnih skrivnosti princese Diane, ki jih nikoli niste opazili - Foto: Profimedia

Znano dejstvo je, da je princesa Diana ikona sloga, znana po svoji ljubezni do napihnjenih rokavov, elegantnih krilnih kostimov in popolnih pričesk. Toda nekateri izmed njenih najboljših stilskih trenutkov so tisti, na katere nihče ni pozoren - drobni detajli, ki se izgubijo v popolni eleganci, a so vsekakor vredni svoje pozornosti. Od ljubezni do modrega črtala za oči do njenega sentimentalnega nakita, oglejte si skrite detajle v Dianinem slogu, ki jih niste nikoli opazili.

1. Ogrlica z njeno začetnico

Carrie Bradshaw zagotovo * ni * prva oseba, ki je popularizirala ogrlice z imeni. Diano so prvič videli s to preprosto ogrlico z začetnico imena pred poroko s princem Charlesom - na posestvu njenih staršev v Northamptonshireju leta 1980. Ko je postala del kraljeve družine, jo je zamenjala za diamante, toda ogrlica "D" je še vedno pogosto nosila.

2. Ljubezen do barvnih nogavic

Diana se je vedno oblekla dogodku primerno. Občasno je nosila tudi barvne nogavice - verjetno so se ujemale z njeno obleko, zahvaljujoč ročnemu barvanju, razkošju, ki ga je do danes izkoristila Kate Middleton, katere klobuki so zasnovani tako, da se popolnoma ujemajo z njenimi oblekami po zaslugi strokovnjakov, kot je Jane Taylor.
 

3. Dve uri na enem zapestju

Preden je bila uradna princesa, je bila moda Lady Diane prav tako vrhunska - če že nekoliko bolj subtilna. Pomislite na njeno odločitev, da na enem zapestju nosi ne eno, ampak kar dve uri. Zgodba, ki stoji za tem modnim trenutkom, je pravzaprav precej romantična: Diana se je ponudila, da nosi uro princa Charlesa, medtem ko on igra polo tekmo, sama pa je takrat še nosila uro, ki ji jo je pred tem podaril.

4. Najlonke z detajli

Diana se je odlično odrezala na meji med konzervativnimi in modnimi nogavicami. Njene šivane nogavice so odličen primer tega. Hlačne nogavice je nosila večkrat - in čeprav so vedno v kombinaciji s skromnim krilom, vsekakor oddajajo pin-up vibracije.

5. Sentimentalna zapestnica z obeski

Dianina sentimentalnost je pogosto pronicala v njeni ljubezni do mode - še posebej pri nakitu. Včasih so jo videli, kako je nosila to zapestnico, ki naj bi imela obeske "H" in "W" za Harryja in Williama, pa tudi "X" za praznovanje desetletnice s princem Charlesom.

6. Prstani na mezincu

Prepustite princesi Diani, da naredi prstane za mezince kul. V zgodnjih letih zakonske zveze je bila princesa pogosto videna z zloženimi Cartierjevimi trojnimi prstani in njenim družinskim prstanom na mezincu. Torej, če vidite Kendall Jennerja ali Gigi Hadid, kako nosita prstane na mezincu, veste, kje sta dobili idejo, kajne?

7. Perle na hrbtu

Dejstvo: le tako bomo od zdaj naprej nosili biserno ogrlico.

8. Različni rokavici

Je to sploh dovoljeno?

9. Poklon kraljici

Med formalnimi dogodki je Diana pogosto nosila broško, pripeto na obleko. Če dobro pogledate, boste opazili, da gre za podobo kraljice Elizabete. Uradno ime te broške je Družinski red kraljice Elizabete in je podeljeno nekaterim ženskim članom kraljeve družine. Slika prikazuje mlado kraljico, oblečeno v večerno obleko, naslikana je na slonokoščino, obrobljena z nekaj priložnostnimi diamanti in postavljena v svilo. Nosila naj bi se na levi rami - in preden vprašate, ne, Kate Middleton še ni dobila te časti. Govori se, da bi jo letos lahko dobila za svoje delo na področju duševnega zdravja.

10. Modro črtalo za oči

Ker ni le modna ikona, ampak tudi lepotna ikona, je Diana občasno kombinirala svoje črtalo za oči s svojo obleko - še posebej, če je bila oblečena v modro.

11. Pulover s črno ovco

Kar poskusite nas prepričati, da to ni prispodoba tega, kako se je takrat počutila ...

12. Modna očala

Kolikor vemo, princesa Diana ni nosila očal, kar pomeni, da jih je dobesedno nosila zaradi mode.
 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Izbrali smo 7 najboljših kavbojk iz Zare, ki sledijo jesenskim trendom

Priporočamo tudi: Kate Middleton čudovita v poletni obleki iz Zare za 8 evrov

Najbolj brano