Nikoli ne uganete, zakaj princesa Diana po ločitvi nikoli več ni nosila Chanelovega logotipa

Po njeni ločitvi je dobil drugačen pomen.

Nikoli ne uganete, zakaj princesa Diana po ločitvi nikoli več ni nosila Chanelovega logotipa - Foto: Profimedia

Slog princese Diane je še danes neponovljiv in zato jo je v njenem življenju toliko oblikovalcev želelo obleči.

Toda po novem poročilu po ločitvi od princa Charlesa princesa Diana ni hotela več nositi oblačil in dodatkov z logotipom Chanel iz srčnega, a povsem razumljivega razloga.

V novem intervjuju za avstralski Harper's BAZAAR oblikovalec Jayson Brundson razpravlja o sodelovanju z Diano leta 1996 med njenim zadnjim obiskom Avstralije za dobrodelni dogodek.

Brundson je za objavo povedal:

"Z Johom Baileyjem sem bil zelo dober prijatelj in Joh je bil imenovan za njenega frizerja, ko je bila tukaj na obisku. Ni še bila ločena prav dolgo in Joh je vedel, da sem velik oboževalec. Vsak dan je s seboj v hotel Ritz Carlton, kjer je princesi urejal prišesko, vzel pomočnika. Tako mi je rekel: "Bi rad šel z mano kot moj pomočnik?" in rekel sem: "Seveda bi, zelo rad."

Toda ko je šlo za dodajanje Dianinih modnih dodatkov njenemu stajlingu, se Brundson spominja njene odločitve, da ne bo nosila čevljev znamke Chanel:

"Prišla je ven, v naročju držala kup čevljev in torbic ter jih vse odvrgla na kavč. Nato je rekla: "Kaj misliš?". Pregledal sem jih in našel par čevljev znamke Chanel in rekel: "No, ti bi bili odlični z obleko znamke Versace,", na kar je odgovorila: "Ne, ne morem nositi povezanih C-jev, dvojnih C-jev." Vprašal sem, zakaj, ona pa je rekla: "To sta Camilla in Charles,".

Ločitev princese Diane od princa Charlesa je bila dokončana avgusta 1996. Ves čas njunega zakona pa je bila Camilla Parker Bowles vedno prisotna. Pred objavo ločitve princese Diane od princa Charlesa so namreč na dan prišli posnetki romantičnih telefonskih klicev med Camillo in Charlesom, kar je privedlo do govoric o nezvestobi.

V televizijskem intervjuju leta 1994 je princ Charles priznal, da je varal, ko je bil še poročen, vendar je trdil, da se je to zgodilo šele potem, "ko je postalo jasno, da je zakon nepovratno propadel."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najlepši pleteni kompleti, ki jih trenutno najdete v Mangu

Priporočamo tudi: Pozabite na gingham vzorec, ta bo letošnjo jesen še bolj priljubljen
 

Najbolj brano