Sarah Jessica Parker nosila najbolj kontroverzno kombinacijo čevljev, njeni oboževalci so šokirani

Na snemanju serije And Just Like That je bila Sarah Jessica Parker videna z videzom, ki je ponovno razdvojil modne navdušenke.

Sarah Jessica Parker nosila najbolj kontroverzno kombinacijo čevljev, njeni oboževalci so šokirani - Foto: Profimedia

Sex v mestu je priljubljena serija, ki svoje junakinje vedno obleče v najbolj modna oblačila. Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Charlotte York in Miranda Hobbes že leta nosijo najbolj ikonične kose v svetu mode. Nova serija, ki se trenutno snema na ulicah New Yorka, pušča nekaj namigov o naslednjem videzu igralk. Ustvarjen je bil celo Instagram profil s seznamom vseh novih videzov. In če smo le redko razočarani nad silhuetami, ki jih ponuja serija, se zdi, da je Sarah Jessica Parker alias Carrie Bradshaw naredila svojo prvo modno napako. Na fotografijah je igralka v spremstvu kolegice Cynthie Nixon v maksi krilu in sandalih z nogavicami. V komentarjih na Instagramu so sledilci ogorčeni: "Sandale + nogavice? Kaj se dogaja?" sli "Izbira sandalov z nogavicami je zločin!". Še vedno je treba videti, ali bo videz res v novi seriji.

Sandale z nogavicami, prepovedana kombinacija ali naslednji modni trend?

Kot veste, so na prvi pogled nogavice narejene predvsem za nošenje v zaprtih čevljih in zato ostanejo skrite. Toda že nekaj let se modna dekleta odločajo drugače in si drznejo kombinirati sandale in nogavice. Da bi temu smešnemu kombiniranemu trendu dali trendovski pridih, vplivnice nosijo barvne nogavice ali nogavize z vzorcem. Če želite videzu vnesti kanček ženstvenosti, jih nosite s kratko obleko ali krilom, kot je Carrie Bradshaw.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zvezdnice vseh starosti obožujejo to vsestransko obleko, v katero se boste zaljubili tudi vi

Priporočamo tudi: To so 3 najbolj trendi modeli škornjev, ki jih bomo jeseni videli povsod

Najbolj brano