Se Carrie Bradshaw in Mr Big v novi seriji res ločujeta? Nove fotografije so pretresle internet

Po razkritju iz scenarija, da se Carrie Bradshaw in Mr Big ločujeta, so internet zmedle nove fotografije s snemanja serije.

Se Carrie Bradshaw in Mr Big v novi seriji res ločujeta? Nove fotografije so pretresle internet - Foto: Profimedia

Čeprav leta 2021 nismo mislili, da bo ta tema aktualna, je Page Six zaradi snemanja nadaljevanja serije Seks v mestu ekskluzivno objavil scenarij, ki potrjuje, da sta Carrie Bradshaw in Živina ločena in da v enem od pogovorov z Mirando in Charlotte Carrie pravi: "Posnel sem podkast, umila sem si lase. Ja, nisem jedla niti spala, ampak vsaj v zakonu sem se počutila dobro. Zdaj sem samo ena v nizu njegovih žena, za katere je skrbel?" Čeprav ne poznamo celotnega konteksta, je jasno - Živina je spet uspel nekaj narediti narobe, a tokrat brez priložnosti za slovo?

V prid temu govorijo nove fotografije s snemanja Natashe, njegove prve žene iz serije. In ali se bo izkazalo, da je šlo za prešuštvo ali kaj drugega - bomo še videli, medtem pa vmes rekonstruiramo vsa napačno vsiljena prepričanja o sprejemljivih ljubezenskih odnosih.

Mr. Big in Carrie Bradshaw spet skupaj v kadru, toda sodeč po izrazih obraza je par spet v burnem razmerju.
 

Če smo že mislili, da je saga o Carrie Bradshaw in Mr. Bigu končana, smo se zmotili. Živina se je pojavil na snemanju nadaljevanja serije kadru z Carrie, a prizor ni bil niti malo topel in romantičen, kar govori v prid informacijam iz objavljenega scenarija, da se par ločuje.

Carrie je v svojem prepoznavnem slogu nosila krilo s pikami in ekstravagantnim klobukom v obliki ptiča, zaradi česar domnevamo, da se je verjetno udeležila pomembnega dogodka v seriji in da se je srečanje z Živino, kot običajno, zgodilo popolnoma po nesreči. 

In čeprav se že mesece ugiba o nadaljevanju serije Seks v mestu, se zdi, da nas želijo igralci prepričati, da o tem še vedno ne vemo nič. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Sarah Jessica Parker je objavila prvo uradno fotografijo tega para v nadaljevanju serije, v kateri nič ne kaže na ločitev. Mr. Big ima Carrie Bradshaw si zaljubljeno zreta v oči, njen nasmeh pa pravi, da se njuna ljubezen nadaljuje tudi desetletja pozneje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial)

Chris Noth je na svojem Instagramu objavil tudi skupno fotografijo z opisom: Spet skupaj.

Več kot milijon všečkov na fotografiji Sarah Jessice Parker dokazuje, da navdušeno čakamo na novid 10 epizod.
 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je trenutno najbolj priljubljena pričeska med zvezdnicami nad 50 let

Priporočamo tudi: Ni še prepozno za nove kopalke! Instagram dekleta obožujejo take

Najbolj brano