To je trenutno najbolj priljubljena pričeska med zvezdnicami nad 50 let

Pixie pričeska je potrjena kot najbolj vsestranska in drzna kratka frizura, ki lahko pomladi videz. Ko jo ženska enkrat preizkusi, ji ostane zvesta.
 
 

To je trenutno najbolj priljubljena pričeska med zvezdnicami nad 50 let - Foto: Profimedia

Kratka frizura letošnjega leta za ženske 50 let: lekcija Sharon Stone in Tilde Swinton.

Na 74. podelitvi filmskega festivala v Cannesu sta Sharon Stone in Tilda Swinton podali lekcijo, kako nositi kratke pričeske. Kul element, ki lahko prenaša ta utrip svežine in z rockovsko privlačnostjo popestri videz.

63-letna Sharon Stone se je vrnila k svoji ikonični kratki pričeski iz 90. let z različnimi dolžinami in vsestranskimi prameni, ki jih je mogoče potegniti nazaj, da naredijo videz bolj voluminiziran in pokaže njene obrazne poteze brez strahu pred znaki staranja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Medtem, ko je 60-letna Tilda Swinton pokazala svojo znamenito pričesko z dolgimi prameni na vrhu glave. Kontrast nasprotij, ki naredi pričesko igrivo, drzno in izredno praktično. Odlično kot primer striženja kratkih las za ženske nad 50 let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir)

Skrajšana frizura pomlajuje, še posebej, če je zadaj zelo kratka. Odpravimo pa mit, da si mora ženska, starejša od 50 let, nujno skrajšati lase. Ko obraz kaže znake staranja, potrebuje svetlobo, svetlost, ki jo dosežemo z barvami in striženjem.

Trendna kratka pričeska

Naslednjo sezono bomo videli celo kratke pričeske, za katere so značilne natančne geometrije, kot so paži, ki dosežejo višino čeljusti, nato pa pixie pričeske, za katere so značilne različne dolžine, kratke in dolge, s sodobnim in zelo elegantnim videzom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

Ko že govorimo o zelo kratkih pažih, navdih prihaja od 55-letne Cynthie Nixon, ki je na snemanju nove serije And Just Like That... s svojima vseživljenjskima prijateljicama Sarah Jessico Parker in Kristin Davis.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 6 modnih trendov, ki jih to sezono najdemo v Zari

Priporočamo tudi: 7 popolnih poletnih pudrov in podlag za naraven in svež sijaj kože

Najbolj brano