7 popolnih poletnih pudrov in podlag za naraven in svež sijaj kože

Podlage, ki združujejo naraven videz, zaščito pred soncem in mladosten sijaj.

7 popolnih poletnih pudrov in podlag za naraven in svež sijaj kože - Foto: Profimedia

Poleti poleg svoje garderobe zamenjamo tudi lepotno rutino in ličila - ob poležavanju na plaži je najhuje skrbeti za obstojnost svoje podlage, ki jo sonce počasi topi z našega obraza. V poplavu inovativnih formul in tekstur pudrov je težko ločiti "poletne" in "zimske", splošno pravilo pa je, da poleti pri pudrih iščemo predvsem mazljivost, zaščito pred soncem, lahkotno prekrivnost in formulo, ki je osnovana na vodi in pred olj.

Poglejte naš izbor sedmih podlag, ki se popolno prilagajajo vročini.

1. lahka podlaga The Ordinary z zaščito SPF 15

Ob nanosu The Ordinary podlage pozabimo, da nosimo prekrivni puder - zasnovan je namreč tako, da daje občutek nanašanja obraznega seruma. Srednja prekrivnost te lahke podlage je dolgotrajna in naravnega videza, z SPF 15 pa ponuja dodatno zaščito proti soncu.

The Ordinary, cena: 6,45 evrov

2. podlaga Dior Backstage Face & Body

Dior backstage podlaga je popolna vsakdanja podlaga čez celo leto zaradi svoje univerzalne uporabe za telo in obraz ter vlažilne formule, ki kože ne izkuši. Ta dolgotrajno obstojna Diorjeva podlaga je kot nalašč za poživitev utrujene kože.

Dior, cena: približno 35 evrov

3. obarvana podlaga Frezyderm  z zaščito SPF 50

Žametna tekstura in visok zaščitni faktor Frezyderm podlago uvrščata med najbolj priljubljene. V osnovi gre za lahko nanosljivo kremo z zaščitnim faktorjem, ki ji je dodana barva, končni učinek pa je enakomeren ten kože, zabrisane pore in kožne nepravilnosti.

Frezyderm, cena: 25 evrov

4. mat lahka podlaga Estee Lauder Double Wear

Ta tekoča podlaga združuje mat učinek in intenzivno hidracijo kože. Kot nalašč za poletne dni je zaradi svoje dolgotrajne obstojnosti in lahkotnosti nanašanja, prekrivnost podlage pa iz manjše lahko nadgradimo na srednjo.

Estee Lauder, cena: 39,45 evrov

5. obarvana krema Nars z zaščito SPF 30

To obarvano podlago najdemu na seznamu najbolj priljubljenih vsako poletje. Z zaščito SPF 30 nas ščiti proti soncu, formula brez olj pa kožo nahrani, izenači in zakrije hiperpigmentacijo.

Nars, cena: 35,45 evrov 

6. sijoča podlaga Clinique z zaščito SPF 15

 

S to podlago postopoma spodbujamo spontano zbujanje naravnega sijaja naše kože. Lahka podlaga kožo navlaži, ščiti pred soncem, izenači ten in varuje pred nastankom temnih lis. 

Clinique, cena: 27,45 evrov

7. sijoča podlaga Max Factor Radiant Lift

Obstojna podlaga, ki koži doda svež sijaj. Čeprav je tekstura nekoliko gostejša, podlaga na koži ne obleži in pusti lahkoten občutek, enakomeren ten in dodatno zaščito pred soncem s faktorjem 30. 

Max Factor, 12,95 evrov

Fotografije: Profimedia in Pinterest

Preberite še: Te udobne sandale so vse, kar potrebujete to poletje

Priporočamo tudi: Izbrali smo 10 najlepših maksi oblek za vroče poletne dni

Najbolj brano