Ta trend dodatkov izpred 20-ih let je letos doživel veliki modni povratek

Sarah Jessica Parker je v seriji And Just Like That... obudila še en pozabljen trend.

Ta trend dodatkov izpred 20-ih let je letos doživel veliki modni povratek - Foto: Profimedia

S povratkom Carrie Bradshaw na ulice New Yorka smo lahko pričakovali pojav nekatereih novih trendov, ali bolje rečeno - njihov povratek.

Sarah Jessica Parker kot Carrie v izvirni seriji Seks v mestu je svojim modnim kombinacijam pogosto dodajala rože - v obliki okraskov na oblekah, krznenih plaščih ali klobukih, v novih epizodah, ki so se pravkar snemale, pa je kraljica modnega eklekticizma pa je iz zgodovine ponovno prinesla modro vrtnico, ki jo je imela pripeto na belem suknjiču.

Toda to podrobnost v seriji je mogoče opaziti tudi pri drugih likih: Charlottine najstniške hčerke Lily in Rose nosita cvetlične obleke Oscar de la Renta, bogato krilo obleke Lily pa je oblikovano tako, da je videti kot vrtnica.

Podrobnosti z vrtnicami smo opazili tudi v kolekcijah visoke mode Chanel in Schiaparelli, igrajo pa tudi veliko vlogo pri stvaritvah oblikovalke Magde Butrym.

Obleko z njenim podpisom je za intervju nosila Margot Robbie.

Elsa Hosk in Rita Ora, ki jo je nosila za najnovejši video, pa sta blesteli v ženstvenih rdečih kopalkah z velikimi vrtnicami. Ob tako močnih argumentih za vrnitev vrtnic na modno sceno lahko razcvet trenda pričakujemo jeseni!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Izbrali smo 10 črnih sandalov z ravnim podplatom, ki so primerne za vsako priložnost

Priporočamo tudi: Moškim je vsekakor všeč ideja o seksu, pa so milenijski moški res tisti, ki jim je zgolj ideja dovolj?

Najbolj brano