Sarah Jessica Parker dokazuje, da so jesenski gležnjarji v tej barvi večni

Nove fotografije s snemanja serije And Just Like That potrjujejo: Carrie še vedno nosi gležnjarje Chanel, ki so bili temelj njene garderobe šeste sezone serije.

Sarah Jessica Parker dokazuje, da so jesenski gležnjarji v tej barvi večni - Foto: Profimedia

Sarah Jessica Parker nas medtem ko čakamo na novo serijo, ves čas obvešča o garderobi Carrie Bradshaw. Njen lik se bo kmalu vrnil po 13-letnem premoru v seriji And Just Like That in pridno deli predoglede iz oddelka za kostume.

Bolj vznemirljivo kot čevlji s platformo Celine, njen stajling s pikami in celo zloglasni trenutek "Imam ptico na glavi". Videli smo že, da je med snemanjem nosila svojo ljubljeno Fendi Baguette, njena nova objava pa je potrdila, da ima Carrie še vedno čevlje Chanel, ki so bili temelj njene garderobe šeste sezone serije Seks v mestu.

V času veze s Petrovskym je Carrie Bradshaw seznanila škornje s širokim krilom iz tila in steznikom za večerjo z Rusom in s pleteno obleko in plaščem, ko je iz zimskega Pariza poklicala Mirando v New York.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

"Zdaj in takrat," je zapisala zvezda, ki je na Instagramu komentirala videoposnetek, na katerem se z ljubljenimi gležnjarji vrti na snemanju, tokrat v širokem belem krilu. In nihče ne ugovarja povratku Chanelovih belih gležnjarjev.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Angelina Jolie nosila popoln jesenski stajling za vse ženske nad 50 let

Priporočamo tudi: To je najbolj nenavaden trend, ki ga ta trenutek zvezdnice nosijo ves čas

Najbolj brano