Posh je uspelo

Victoria Beckham je z novo kolekcijo oblačil utišala vse, ki so se bili skeptični glede ideje, da postane modna oblikovalka. Njen oblikovalski prvenec so modni kritiki lansko leto večinoma raztrgali, tokratna predstavitev kolekcije pa je naletela na pozitiven odziv.

Posh je uspelo - Foto: Fotografija Reddot

V članku v Daily Telegraphu jo je pohvalila tudi ugledna kritičarka Hilary Alexander.

V drugi kolekciji se je Victoria posvetila obliki peščene ure, strogega videza oblačil s poudarkom na ramenih, kratkim oblekicam iz raztegljive volne, koktajlovski opravi in plaščkom s kovinskimi dodatki.

Čeprav so kritiki zmajevali z glavami, je Victorijina prva zbirka, sestavljena iz 400 kosov oblačil, popolnoma razprodana, druga kolekcija pa bo proizvedena v dvakrat večjem številu. Vse obleke so bile izdelane v Londonu, razen najrazkošnejše – črne obleke, ki ima le en rokav, sešit pa je bil v Indiji.

Posh Spice ni upoštevala prevladujočih modnih smernic, saj se je odločila za oblačila, ki poudarjajo ženski seksapil in skušala oblikovati oblačila, ki bi bila aktualna več kot le eno sezono. Cenovno je kolekcija namenjena tistim, ki jih kriza ne zdeluje, saj posamezni kosi stanejo od tisoč do sedem tisoč evrov.

Vir Nova

Fotografija Reddot

Najbolj brano