Po škandalu poslala močno sporočilo s simboliko Meghan Markle in vsem Angležem: Kate Middleton očarala s kosi, podedovanimi od kraljice Elizabete in princese Diane

9. 12. 2023
Po škandalu poslala močno sporočilo s simboliko Meghan Markle in vsem Angležem: Kate Middleton očarala s kosi, podedovanimi od kraljice Elizabete in princese Diane (foto: Profimedia)
Profimedia

Kate Middleton je po rasističnem škandalu, ki je pretresel Veliko Britanijo, poslala močno simbolično sporočilo.

Kralj Charles, kraljica Camilla, pa tudi princ William in Kate Middleton so se vsi skupaj pojavili na javnem dogodku prvič po obtožbah o rasizmu. Bili so na diplomatskem sprejemu v Buckinghamski palači, njihova pojava pa je bila polna simbolike.

Skupni nastop in fotografiranje britanskim medijem namreč pomenita, da so sporočili, da je njihova družina po škandalu enotna, da jih ta ni prizadel in da bodo ves čas držali skupaj.

Poleg tega je bilo še eno simbolično sporočilo, ki ga je Kate poslala s svojo obleko. Pojavila se je v bleščeči dolgi obleki, ki je eden njenih najljubših modelov za tovrstne dogodke.

Ta obleka je znamke Jenny Packman, a sta bila tudi dva močna detajla, ki ju je Kate podedovala od kraljice Elizabete in princese Diane.

Omid Scobi, ki je avtor kontroverzne knjige, ki je povzročila škandal, je namreč v njej med drugim izjavil, da Kate v ničemer ne spominja na Lady Di, za razliko od Meghan Markle.

In v palači smo imeli priložnost videti Kate Middleton s tiaro, ki je nekoč pripadala princesi Diani, pa tudi z diamantno broško in uhani "Greville Chandelier", ki ji jih je zapustila kraljica Elizabeta.

Po poročanju britanskih medijev naj bi šlo za njen jasen in oseben odziv na predstavljeno v knjigi, dejstvo, da sta se pojavila skupaj, pa naj bi sporočala, da nihče ne bo motil njune enotnosti.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Popijte kozarec tega napitka na prazen želodec: Znižuje hlesterol, vaše črevesje bo delovalo kot ura, odvečna maščoba pa se bo kar topila

Priporočamo tudi: Kate Middleton predstavila novo pričesko v slogu Farrah Fawcett, ki jo bomo leta 2024 videli povsod

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan