Kate Middleton predstavila novo pričesko v slogu Farrah Fawcett, ki jo bomo leta 2024 videli povsod

8. 12. 2023
Valižanska princesa je izkoristila letno predstavo Royal Variety Performance in razkrila svojo novo pričesko. (foto: Profimedia)
Profimedia

Prihaja zimski navdih za lase. Valižanska princesa je izkoristila letno predstavo Royal Variety Performance in razkrila svojo novo pričesko.

Ravno za praznično sezono si je valižanska princesa nadela novo pričesko. Pred kratkim sta se Kate Middleton in njen mož, princ William, udeležila Royal Variety Performance v družbi švedske prestolonaslednice Victorie in princa Daniela ter Cher. Ta vsakoletni dogodek, ki poteka v londonski dvorani Royal Albert Hall, je organiziran v pomoč neprofitni organizaciji Royal Variety Charity, ki pomaga ljudem, ki so delali v zabavni industriji.

Ne spreglejte:

Čeprav je naravni ton Kate Middleton bližje nevtralni srednje rjavi barvi, ki jo pogosto poudari s svetlejšimi poudarki, je nesporno, da je ta osvežena barva prav tako laskava.

Pričeska Kate Middleton pa ni bila edina stvar, ki smo jo občudovali, princesa je izbrala modro obleko znamke Safiyaa, ki se je ujemala z njenim slavnim zaročnim prstanom. Klasična silhueta in barva, to je gotovo, videz pa je bil nadgrajen s prijetnim presenečenjem, novo pričesko.

Najnovejši sijaj je Kate oblikovala v voluminozni, a namerno gladko posušeni pričeski, dopolnjeni z obraz uokvirjajočo A-linijo - brezčasnim slogom, po katerem je postala znana. S temnejšim, toplejšim odtenkom in zrcalnim sijajem je to popolna zimska barva las za rjavolaske, ki iščejo subtilen, a izrazit sezonski odtenek.

Vsestranska pričeska

"To je bolj prefinjena in sodobna različica kultne pričeske Farrah Fawcett," pojasnjuje manhattanska frizerka Jenna Perry.

Po mnenju Jenne Perry bo to eden od glavnih trendov pričesk leta 2024, z razlogom pa ga imenuje "Kansas City cut": "Pred kratkim me je frizer v Kansas Cityju ostrigel v tem slogu." Dodaja, da je prav zaradi vsestranskosti tega striženja tako praktično in modno: "Način oblikovanja las vam omogoča, da prevzamete različne stile. Ta pričeska je lahko en dan romantična, naslednji dan pa zelo elegantna."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Povejte nam, o čem sanjate, in povedali vam bomo, kdo ste: 10 najpogostejših sanj in kaj v resnici pomenijo

Priporočamo tudi: Bolj ljubke mini obleke letos še niste videli: Jelena Đoković pokazala, kako en mikrotrend spremeni celoten vtis

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan