Pleteni pulover Victorie Beckham je vse, kar si želimo nositi to zimo

Victoria Beckham je pripravljena na mrzlo zimo v tej čudoviti pletenini.

Pleteni pulover Victorie Beckham je vse, kar si želimo nositi to zimo - Foto: Profimedia

Pletenine so na novo interpretirane za jesen in zimo 2021/2022 in da postanejo stilska izjava, je tokrat Victoria Beckham tista, ki nam je na Instagramu pokazala najnovejšo kreacijo svoje znamke, širok bež pulover s kontrastno oranžno vrvico. Bistveni kos hladne sezone in skupni imenovalec še posebej mrzlih juter, pletenine ostajajo obvezen kos in praktična rešitev za dneve, ko želimo, da nam je udobno, ko nismo ravno razpoloženi. Tako je pulover, nepogrešljivo oblačilo, ki z minevanimi letnimi časi ostaja zvesto samemu sebi, zmore več let živeti naši garderobi, ne da bi se kdaj utrudilo in se občasno obnavlja z vedno novimi kombinacijami. Posledica te ikoničnosti je stalna prisotnost puloverjev v vseh kolekcijah oblikovalcev prejšnje sezone, vključno z Victorio Beckham, ki nas je to jesen in zimo 2021/2022 presenetila z ustvarjanjem (in nošenjem) širokega puloverja s super kul detajlom.

Preberite tudi: Victoria Beckham s čudovito asimetrično obleko napovedala trend, ki ga bomo prihodnjo sezono videli povsod

Victoria Beckham nosila te sporne hlače, za katere smo mislili, da jih nikoli več ne bomo videli

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Tisti, ki ga nosi Victoria Beckham, je mehak in topel objem, ki vas bo razvajal skozi celotno hladno sezono. Za pulover iz rebraste volne je značilen zelo sladek in nežen maslen odtenek, ki ga zaznamuje kontrastna drzna oranžna vrvica, ki poteka vzdolž celotnega puloverja, od vratu preko ramen, rokavov in do roba, kjer se konča z zanko. Med volnenimi nitmi, spretno prepletenimi z vrvjo, najdemo ves glamur jeseni in zime 2021/2022, ki na novo odkriva ljubezen do tradicije, pripravljene združiti preteklost in sedanjost.

Ne spreglejte:

Toda kako nositi pulover Victorie Beckham? Zaradi vseh naših predlogov bo pulover postal protagonist katerega koli videza. Kar zadeva barvno kombinacijo, se poigrajte z nevtralnimi toni ali svetlo oranžnimi odtenki. Nosite ga s kratkim oprijetim krilom, širokimi kavbojkami z visokim in ozkim pasom, belimi športnimi copati ali visokimi rjavimi škornji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nicole Kidman navdušila v čudoviti jesenski kombinaciji s kavbojkami

Priporočamo tudi: To je eden izmed najbolj modnih stajlingov, ki jih je do sedaj nosila Maja Keuc -Amaya

Najbolj brano