To je edini način, kako to zimsko sezono nosimo srajce. Obožujemo ta modni trik!

Tudi vas kdaj spreleti misel, da imate v svoji garberobi polno neizkoriščenih kosov, a hkrati naveličanih kombinacij? Menite, da bi z njimi zlahka, seveda z malce igranja in domišljije ustvarili popolnoma drugačen stajling? Hitro pobrskajte za svojo naljubšo srajco in pulovarjem z ovratnikom in počakajte na nadaljnja navodila. 

To je edini način, kako to zimsko sezono nosimo srajce. Obožujemo ta modni trik! - Foto: Profimedia

Ko najdete kos oblačila, ki vam je ljub, zakaj ga ne bi nosili, kajne?! Torej,  predstavljajte si, da ste našli kos oblačila, ki vam je resnično všeč, morda kos, ki je zdaj že tako polno nošen, da pravzaprav pooseblja vaš osebni stol... kaj pravite na manjšo spremembo? Ste pomislili, da bi svojo najljubšo srajco "zapakirali" kako drugače? Če ste prikimali in vaš osebni stil kar hrepeni po vpeljavi manjših sprememb in še bolj šik videzu, si poglejte, kako samozavestno in trendovsko se z oblačili igrata Victoria Beckham in Emily Ratajkowski. 

Emily Ratajkowski je tokrat svoj stajling z elegantnim kostimom popeljala na nov, trendovski nivo in kostimu dodala bordo rdeč puli in črtasto srajco. Menimo, da je videti odlično. 

Ne spreglejte:

Tudi Victoria Beckham je kraljica preobrazb, svoji rjavi pletenini z ovratnikom je dodala elegantno karirasto srajco in s tem poustvarila popolnoma drugačen videz. Pletenina stajlingu doda lahkotnost in udobje, srajca pričara šik, elegantno noto, vse skupaj pa ustvari več kot popolno kombinacijo. Boste poskusili tudi sami? 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kendall Jenner dokazuje, da se ti jesenski čevlji podajo k vsakemu stajlingu

Priporočamo tudi: Izbrali smo 10 čudovitih oblek, ki jih boste to jesen in zimo želeli nositi vsak dan

Najbolj brano