Victoria Beckham s čudovito asimetrično obleko napovedala trend, ki ga bomo prihodnjo sezono videli povsod

Oblikovalka je nosila kar dve enaki obleki, toda v različnih barvah in z ustreznimi dodatki. Napovedujemo, da bo to velik trend prihodnje pomladi.

Victoria Beckham s čudovito asimetrično obleko napovedala trend, ki ga bomo prihodnjo sezono videli povsod - Foto: Profimedia

Ni presenetljivo, da je imela Victoria Beckham precej eleganten zadnji teden ali dva. Znana po tem, da večinoma nosi kose iz lastnih kolekcij, oblikovalka in nekdanja Spice Girl zna sestavljati neverjetno elegantne stajlinge. Medtem ko je v New Yorku promovirala svojo kozmetično linijo, je postregla z nekaj zelo modnimi kosi.

Preberite tudi: Oboževalci se šokirano sprašujejo, kaj se je zgodilo z obrazom Victorie Beckham. Take je ne prepoznamo

Več stajlingov Victorie Beckham si lahko ogledate tukaj:

Victoria Beckham se je pojavila v oprijeti živo orančni obleki asimetričnega kroja le z enim rokavom in razporkom na zadnji strani in ujemajočimi se salonarji znamke Manolo Blahnik. Z odrito roko je k sebi stiskala temno rjavo torbico znamke Bottega Veneta z ročajem iz zlate verige.

Njen videz napoveduje vrnitev asimetričnih oblek z enim rokavom.

Le nekaj dni kasneje je nosila enako obleko v črni barvi. Kombinirala jo je s svetlo rumenimi salonarji in črno torbico znamke Bottega Veneta.

Oblikovalka je tako pokazala, kako z enim modelom obleke ustvariti videz dnevni in večerni videz. Zamenjala je le barve in modne dodatke in dokazala, da je šik obleka z enim rokavom lahko tudi obleka za čez dan.

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Te dolge hlače, ki jih je nosila Cindy Crawford, bomo letošnjo jesen in zimo videli povsod

Priporčamo tudi: Victoria Beckham nosila te sporne hlače, za katere smo mislili, da jih nikoli več ne bomo videli

Najbolj brano