Oboževalci se šokirano sprašujejo, kaj se je zgodilo z obrazom Victorie Beckham. Take je ne prepoznamo

Polnila, botoks ali lepotna kirurgija? Na družbenih omrežjih so bili komentarji neusmiljeni.

Oboževalci se šokirano sprašujejo, kaj se je zgodilo z obrazom Victorie Beckham. Take je ne prepoznamo - Foto: Profimedia

Victoria Beckham je pred kratkim predstavila popolnoma nov izdelek svoje blagovne znamke ličil Cheeky Posh, ki naj bi bil razprodan kmalu po tem. Da bi ga predstavil ameriški javnosti, je v preteklih dneh sodelovala v oddaji Good Morning America in med drugim pokazala zanimiv stajling, o katerem smo že pisali. Med televizijskim intervjujem je spregovorila o svojih načrtih, poroki z Davidom in skrivnosti za dvajsetleten zakon, svojih štirih otrocih in ponovnem združenju Spice Girls.

Gledalce pa niso toliko vznemirile Victorijine besede, kot njen videz: mnogi so se spraševali, kaj se je zgodilo z njenim obrazom. Po drugi strani pa je njena obsedenost z lepoto dobro znana: njena rutina za nego kože je zelo razkošna, tretmaji, ki si jih privošči, so ekskluzivni, in že leta se kot skoraj vse zvezdnice, zateka k lepotnim popravkom, da bi ohranila svoj obraz napolnjen. A tokrat je po mnenju javnosti pretiravala. Zlasti na Twitterju je prišlo do kritik, kjer so mnogi poudarili, da niso le njene ustnice pretirano otekle, ampak tudi, da je njen obraz v bistvu trd in nepremičen, premikala naj bi le veke in spodnjo ustnico. Skratka, preveč polnila in predvsem preveč botoksa.

Preberite tudi: Madonna še ni končala z lepotnimi operacijami. Pop diva je s svojim novim videzom šokirala javnost

Lepotice Hollywooda, ki jih po številnih lepotnih operacijah danes žal ne prepoznamo več

Zadeva je izredno občutljiva: nekateri uporabniki so zapisali, da je res škoda, da je ženska prisiljena narediti vse to, da bi morala izgledati mlajša, toda koliko družbenega pritiska in osebne volje obstaja v lepotnih popravkih? Zvezde so nenehno pod povečevalnim steklom, dan za dnem se spremlja njihovo staranje in želja po posegu se lahko pojavi iz različnih razlogov, od tega, da se ne sprejemajo, do tega, da si niso všeč na kameri. To vsekakor vpliva na ljudi in družbo, saj ustvarja verižni sistem, ki je lahko tudi problematičen. Po drugi strani pa lahko razprava o sprejemanju in svobodi opogumi osebo, da stori, kar se ji zanjo najbolj pravilno.

Ne spreglejte:

Kozmetična kirurgija torej še ni v celoti širše sprejeta in to dokazujejo hude besede, naslovljene na Victorio Beckham. Kakšna je meja, v kateri se je dovoljeno "pomladiti"? Vsekakor se je na kritike na svojem Instagramu posredno odzvala, češ da je za njen sijoč in gladek videz zaslužen njen izdelek Cheeky Posh, ki je potemtakem dobesedno čudežen izdelek.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Angelina Jolie nosila popoln jesenski pulover, ki ga boste želeli v svoji omari

Priporočamo tudi: Selena Gomez ni več dolgolaska! Še ena zvezdnica z najbolj priljubljeno dolžino las ta hip

Najbolj brano