Victoria Beckham je nosila tri stajlinge, ki so popolni za v pisarno

Victoria Beckham je navdih za jesensko poslovno garderobo.

Victoria Beckham je nosila tri stajlinge, ki so popolni za v pisarno - Foto: Profimedia

Victoria Beckham modnega sveta ne navdihuje samo s kreacijami na modni brvi, temveč tudi s svojim dnevnim slogom oblačenja. Njen modni okus lahko opišemo kot šik, urejen in hkrati trendovski, nedvomno pa z združevanjem klasike in trenda utrjuje svoje mesto med modnimi ikonami današnjega časa.

Poglejte si stajlinge, s katerimi je v zadnjih tednih navdihnila našo jesensko poslovno garderobo.

Preberite tudi: Dakota Johnson čudovita v najbolj šik različici kameljega plašča

1.

Šik, enobarven stajling je Victoria Beckham nosila po intervjuju v pogovorni oddaji Jimmy Falon. Kljub temu da stajling sledi eni, beli barvi pa ni dolgočasen - poigravanje s širokimi in ozkimi kroji in premišljeni modni dodatki enostavni podlagi dodajo šik in eleganco.

2.

Tudi v poslovni garderobi naj ne manjkajo barve. Victoria Beckham je z barvnimi modnimi dodatki popestrila vedno trendovsko cvetlično obleko.  Z živobarvnimi salonarji, ki dopolnjujejo barvno paleto obleke je pokazala, da lahko še tako priljubljen kos hkrati naredimo unikaten in eleganten.

3.

Sezonske trende lahko iz ulic prenesemo tudi v pisarno. Victoria Beckham je s pletenim topom z odprtino združila jesenski trend pletenin in urejenost. Kljub odprtini na sprednji strani, takšen top v kombinaciji z elegantnimi hlačami in enostavnimi petami ne deluje ne primerno.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Spoznajte Iris Law, novo modno ikono letošnjega leta

Priporočamo tudi: Odštekana modna znamka, ki jo obožuje Kylie Jenner

Najbolj brano